«Κεραία» με τη Ρέα Βιτάλη: «Φύλακες άγγελοι ζώων» (trailer)

Διαφήμιση – Advertisement

«Φύλακες άγγελοι ζώων» είναι ο τίτλος του επεισοδίου της εκπομπής «Κεραία» με τη Ρέα Βιτάλη, που μεταδίδεται από το ΕΡΤNEWS την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023, στις 22:00.

Η Ρέα Βιτάλη, αναγνωρίζοντας το θεμέλιο προστασίας που μπήκε σε ό,τι αφορά  τα ζώα συντροφιάς με τον Νόμο 4830 του 2021, έρχεται κοντά σε ανθρώπους που έχουν αφιερώσει τη ζωή τους στη φροντίδα αλλά και στην περίθαλψη κυρίως κακοποιημένων ζώων.
Πρόεδροι φιλοζωικών σωματείων, καθώς και ειδικοί, μιλούν στην «Κεραία» και στη Ρέα Βιτάλη για το πώς έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στη χώρα μας μετά και τον τελευταίο νόμο αναφορικά με τα ζώα συντροφιάς. Τι σημαίνει πρακτικά η αναγωγή σε κακούργημα της κακοποίησης ζώων από άνθρωπο; Πώς αποδεικνύεται και σε ποιες περιπτώσεις; Ποιος ελέγχει τους δήμους σε σχέση με την ευθύνη περίθαλψης και συλλογής των αναρίθμητων αδέσποτων ζώων στην Ελλάδα, που έχουν αναλάβει;
Η Ρέα Βιτάλη, μέσα από την εκπομπή, θα φωτίσει την αδιαπραγμάτευτη αξία πίσω από την προσπάθεια.
Οι «φύλακες άγγελοι» του επεισοδίου είναι:
• Η Τίνα Κασιδόκωστα, πρόεδρος Ζωοφιλικού Συλλόγου Βουλιαγμένης «Ο Άργος», μέλος Δ.Σ. στο σωματείο «Στέγη Ζώων Αγίου Φραγκίσκου της Ασίζης».
• Η Ρόζα Ρούσσου, πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Προστασίας Ιπποειδών «ΙΠΠΟΘΕΣΙΣ».
• Η Μάρθα Πουλτίδου, ιδρυτικό μέλος της πανελλήνιας ομοσπονδίας κατά της κακοποίησης των ζώων.
• Ο δρ Δημήτρης Ν. Γαρμπής, κτηνίατρος-διδάκτωρ Κτηνιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Βουδαπέστης, διευθυντής Κτηνιατρικής Κλινικής Καλλιθέας.
• Η Αρχοντούλα Βρανά, αντιπρόεδρος νόμιμου Καταφυγίου Αδέσποτων Ζώων (ΚΑΖ)  Μαρκοπούλου.

Παρουσίαση-ιδέα-έρευνα: Ρέα Βιτάλη
Σκηνοθεσία: Άρης Λυχναράς
Αρχισυνταξία: Βούλα Βουδούρη
Μοντάζ: Κώστας Κουράκος
Παραγωγή: Θοδωρής Καβαδάς

(?)

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: