![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiXrWU3jkbaRd3Rp-qMnX-Ap-ngXm7ruXdenQB8VKvtf-vaQuAgFS-FGKTLtACfTn-Vy54znOlUZfZsHhVQefpUlbPaNlcwj422iPARI5VZHA3v9bau_PEK2Rr2si7ypxdI2nOsKPeXsxHLEnblkwwHTIbESc-qTKdb-hiSMcVQI4n_kFD0ZpdQaBLwmg/w494-h640/338854412_257733236597623_7519942104253369883_n.jpg)
Μόλις το έβγαλα πάρα πολύ αφράτο εύκολο γευστικό ΚΕΙΚ στο ταψί!!
ΣΥΝΤΑΓΗ ΥΛΙΚΑ:
5 αυγα,
μισο ποτηρι χυμο φρεσκων πορτοκαλιων,
1 ποτήρι λάδι ελαφρύ ,
μισό ποτήρι γάλα φρέσκο
500 γρ αλευρι Φαριναπ,
ξυσμα 2 πορτοκαλιων,
1και 1/2 ποτηρι ζαχαρη,1 βανιλια!
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπαμε τα αυγα με την ζαχαρη!
Ριχνουμε εναλλάξ τον χυμο το γάλα και το λαδι!
Τελος ριχνουμε σιγα-σιγα το αλευρι το ξυσμα την βανιλια!
Βαζουμε λαδόκολλα στο ταψι ριχνουμε το μείγμα και το ψηνουμε στους 180 β προθ αντιστ.μεσαια σχαρα για 50 λεπτα!
Σβηνουμε τον φουρνο και το αφηνουμε αλλα 10 λεπτα !
Το ποτήρι που χρησιμοποιώ (200ml)!
Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ. Tzeni Tsanaktsidou ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ !!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ !!!
(?)
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.com