Κατήγγειλαν απόπειρα αρπαγής παιδιών από σχολείο της Πάτρας

Με πολλά προσοχή ερευνούν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας την καταγγελία που δέχθηκαν από γονείς ανήλικων παιδιών, ότι δυο άγνωστοι που έφτασαν έξω από το 56ο Δημοτικό σχολείο στην Πάτρα αποπειράθηκαν να αρπάξουν μαθητές δελεάζοντάς τους με καραμέλες και, όταν έγιναν αντιληπτοί, διέφυγαν με ένα λευκό βαν.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, οι φερόμενοι ως δράστες πλησίασαν στα κάγκελα και, αφού άρχισαν να συνομιλούν με τα παιδιά που βρίσκονταν στο προαύλιο, ο ένας άρπαξε από το χέρι κοριτσάκι, με αποτέλεσμα να το τραυματίσει ελαφρά και να μεταφερθεί στο «Καραμανδάνειο» νοσοκομείο Παίδων. Τα παιδιά έβαλαν τις φωνές τρέποντας σε φυγή τους επιβάτες του λευκού βαν, για τον εντοπισμό των οποίων οι αστυνομικοί εξετάζουν οπτικό υλικό από κάμερες επιχειρήσεων της περιοχής.

Καταγγελία για απόπειρα αποπλάνησης ανηλίκου

Σούσουρο έχει προκαλέσει σε μια κοινότητα στη Μακρύνεια Αιτωλοακαρνανίας η καταγγελία υποβλήθηκε στην τοπική Αστυνομία σε βάρος ενός μεσήλικα, ο οποίος φέρεται να παρενόχλησε ένα ανήλικο αγόρι και αποπειράθηκε να το αποπλανήσει. Οι αστυνομικοί ερευνούν με απόλυτη μυστικότητα την υπόθεση και εξετάζουν τη βασιμότητα της καταγγελίας.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: