Καθαρίζει γuμνή σπίτια και έτσι αντιμετωπίζει τους… περίεργους πελάτες

Άλλοι καθαρίζουν το σπίτι ντυμένοι με τα πιο πρόχειρα ρούχα που διαθέτουν, αλλά άλλοι καθαρίζουν σπίτια… γυμνοί. Με εξαίρεση τα φωτεινά κίτρινα λαστιχένια γάντια της, η Lottie Rae ανήκει στη δεύτερη κατηγορία.

Η 32χρονη, ως γuμνή καθαρίστρια, χρεώνει 61 δολάρια την ώρα για να τακτοποιεί τα σπίτια των πελατών της. Παρά το γεγονός ότι επιμένει ότι είναι εκεί απλώς για να καθαρίζει, ορισμένοι από τους άνδρες πελάτες της πιστεύουν ότι μπορούν να επωφεληθούν και αλλιώς.

«Υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που είναι ανατριχιαστικοί – κάποιοι από τους άντρες για τους οποίους καθαρίζω, κλείνουν καθαρίστριες με την προϋπόθεση ότι θα πάρουν κάτι άλλο», δήλωσε η Rae σύμφωνα με το ny.com. «Είμαι ξεκάθαρη λέγοντας ότι είμαι εκεί μόνο για να καθαρίζω, αλλά θα πουν ότι άλλες καθαρίστριες τους έχουν κάνει στριπτίζ ή μασάζ».

Η Rae, η οποία περιγράφει τον εαυτό της ως «ελεύθερο πνεύμα», ανέλαβε την παράξενη δουλειά το 2017 για να βγάλει μερικά επιπλέον χρήματα, λέγοντας ότι «δεν θα το έκανε» αν δεν υπήρχε «οικονομικό κίνητρο». «Πάντα ψάχνω τρόπους για να βγάλω επιπλέον χρήματα και μου αρέσει αρκετά να είμαι γuμνή, οπότε σκέφτηκα να το δοκιμάσω», εξήγησε.

Η Rae, πάντως, φρίκαρε με την πρώτη δουλειά που έκλεισε ποτέ και «δεν πήγε τελικά», αφού έψαξε το σπίτι στους χάρτες Google και «είδε ότι κατέληγε σε ένα δάσος». «Αλλά στη συνέχεια, σκέφτηκα “μπορώ να το κάνω αυτό” και άρχισα να δέχομαι δουλειές», είπε. «Γνώρισα όλα τα είδη ανθρώπων όλα αυτά τα χρόνια».

Πέρα από τους «ανατριχιαστικούς ή κακοπροαίρετους» άνδρες, κάποιοι από τους πελάτες της θέλουν απλώς παρέα.

Ένας από τους τακτικούς άνδρες πελάτες της είναι και ο ίδιος γυμνιστής. «Είναι ήδη γuμνός όταν πηγαίνω, πίνουμε έναν καφέ και παίζω με το σκύλο του και μετά ξεκινάω τη δουλειά μου», είπε. «Και οι πελάτες βγάζουν τα ρούχα τους – μερικοί από αυτούς είναι αρκετά νευρικοί στην αρχή και κρατούν τα ρούχα τους, μέχρι να έχουν αρκετή αυτοπεποίθηση για να τα βγάλουν».

Θυμήθηκε ένα άτομο, που είχε «το πιο βρώμικο σπίτι» που είχε δει ποτέ, αλλά δεν ήθελε να του το καθαρίσει. «Ήθελε απλώς λίγη παρέα», αποκάλυψε η Rae προσθέτοντας ότι οι σημερινοί και οι προηγούμενοι σύντροφοί της είναι «εντελώς άνετοι» με τη δουλειά της.

«Οι φίλοι και η οικογένειά μου ξέρουν τι κάνω, αλλά νομίζω ότι αναρωτιούνται γιατί το κάνω», είπε. «Νομίζουν ότι όλοι αυτοί οι άνδρες είναι παράξενοι και ανατριχιαστικοί, αλλά σε γενικές γραμμές είναι καλοί άνθρωποι».

Ο,ΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙγυμνηκαθαριστρια

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: