Κασιδιάρης σε Τσαπανίδου: Ρωτάτε αν σκοτώνουμε αλλοδαπούς; Είστε σοβαρή κυρία μου;..(Βίντεο)

Κασιδιάρης σε Τσαπανίδου: Ρωτάτε αν σκοτώνουμε αλλοδαπούς; Είστε σοβαρή κυρία μου;..(Βίντεο)



Από δω και στο εξής θα κινούμαστε νομικά και δικαστικά σε όποιον μας δυσφημεί και μας συκοφαντεί..

Στην εισαγγελία το «ρατσιστικό» βίντεο… 



«Μα είστε σοβαρή κυρία μου;». Με αυτή τη φράση ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, απάντησε στην και διέψευσε το video του βρετανικού δικτύου Channel 4 όπου μέλη του κόμματος δηλώνουν πως θα κάνουν σαπούνια τους αλλοδαπούς.

 Με παρέμβασή του στην εκπομπή του , ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής υποστήριξε ότι ο υποψήφιος του κόμματος στην Α’ Αθήνας που εμφανίζεται στο video να λέει πως θα κάνει σαπούνια τους αλλοδαπούς και το δέρμα τους λαμπατέρ, αστειευόταν…
 «Ήταν κάποιοι δημοσιογράφοι από ένα ξένο μέσο ενημέρωσης που πήγαν σε ένα καφενείο, χωρίς να τους πουν ότι τους καταγράφουν και τους άρχισαν κάτι ερωτήσεις του στυλ αν σκοτώνει η Χρυσή Αυγή μετανάστες. Και βεβαίως οι θαμώνες του καφενείου τους πήραν στο ψιλό και απάντησαν πως όχι μόνο σκοτώνει αλλά τους βάζει σε φούρνους και θα κάνει κομπολόγια από τα τους», είπε αρχικά ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής.

 Ο κ. Κασιδιάρης τόνισε πως τα μέλη της Χρυσής Αυγής που εμφανίζονται στο video δε γνώριζαν πως η κάμερα έγραφε και «αυτό είναι κακούργημα». «Τον ίδιο τραγέλαφο είχε διαπράξει το BBC παλαιότερα, όταν εμφάνιζε τα μέλη μας να λένε ότι θα ξεκινήσουν καράτε για να μπορούν να δείρουν τον κ. Στρατούλη. Και γέλασαν 8 εκατομμύρια για μια εβδομάδα. Το ίδιο συμβαίνει και εδώ, μόνο που αυτή τη φορά δεν αρκούν τα γέλια, αυτοί που εμπλέκονται μπορεί να κινηθούν νομικά».

 Και στην ερώτηση αν όλα αυτά τελικά είναι «παραμύθια» ήρθε… η έκρηξη: «Ποιες να είναι οι θέσεις του κόμματος;
Να κάνουμε σαπούνια τους ξένους; Μα είστε σοβαρή κυρία μου;», είπε και συνέχισε:
«η μόνη απάντηση στην ερώτηση αν σκοτώνουμε είναι ναι όχι μόνο σκοτώνουμε, κάνουμε και σαπούνια. Η ερώτηση είναι για τα και μόνο αστειευόμενος μπορείς να απαντήσεις».

Καταδικάζουμε κάθε πράξη βίας είτε συμβαίνει από Έλληνες σε αλλοδαπούς και από αλλοδαπούς σε Έλληνες τόνισε ο Ηλίας Κασιδιάρης και πρόσθεσε πως «εγώ στην καθημερινότητά μου βλέπω ρατσισμό εις βάρος των Ελλήνων από αλλοδαπούς».

Ο Ηλίας Κασιδιάρης επεσήμανε πως η Χρυσή Αυγή δεν αποκλείεται να κινηθεί νομικά κατά του βρετανικού τηλεοπτικού δικτύου Channel 4.
 Επίσης, ο κ. Κασιδιάρης επιτέθηκε και στον Θάνο Τζήμερο (καλεσμένο της εκπομπής) που νωρίτερα είχε χαρακτηρίσει τη Χρυσή Αυγή . «Η Χρυσή Αυγή δεν είναι η , όπως είπε ο κ. Τζήμερος, αλλά το φάρμακο απέναντι στην διαφθορά και την παρακμή».



Στην εισαγγελία το «ρατσιστικό» βίντεο..
Στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών παρέδωσε το Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής το οπτικοακουστικό υλικό από μεσημβρινή ενημερωτική τηλεοπτική εκπομπή, που προέβαλε απόσπασμα χθεσινού ντοκιμαντέρ του βρετανικού τηλεοπτικού σταθμού Channel4, στο οποίο εμφανίζεται υποψήφιος βουλευτής ελληνικού πολιτικού κόμματος να απευθύνεται σε αλλοδαπούς με απειλητικές εκφράσεις, όπως «Είμαστε έτοιμοι να ανοίξουμε τους φούρνους. Σαπούνια γιατί είναι και ωραίο», «Θα τα ‘χουμε σαπούνια για τα αμάξια, σαπούνια να πούμε για τα πεζοδρόμια …», «…κάνα λαμπατέρ να φτιάξουμε με το δέρμα τους…», «Τα δόντια να πάρουμε…».

Κασιδιάρης σε Τσαπανίδου: Ρωτάτε αν σκοτώνουμε αλλοδαπούς; Είστε σοβαρή κυρία μου;..(Βίντεο)

Tags: , , , , , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: