Καρυδόπιτα Ψυγείου με Κρέμα και Κανέλα!!!

Καρυδόπιτα Παραδοσιακή Ψυγείου με Κρέμα Βανίλιας, κανέλα και χονδροκομμενα Καρύδια τι άλλο να ζητήσει κανείς!! Μια Παραδοσιακά συνταγή απο τον Τύρναβο που την ονομάζουν “Σπάτουλα ή Πουτίγκα’. Απλά η ωραιότερη καρυδόπιτα Ψυγείου που εχω φάει Όνειρο!!!

Καρυδόπιτα Ψυγείου με Βελούδινη Κρέμα Βανίλιας, Κανέλα και Καρύδια!!Απλά Εθισμός!Καρυδόπιτα Τυρνάβου!!!

Καρυδόπιτα Ψυγείου με Κρέμα Βανίλιας

4 Μεσαία Αυγά ή 225 γρ
75 γρ Αλεύρι που Φουσκώνει μόνο του. (Φαριναπ)
128 γρ Ζάχαρη κρυσταλλική
90 γρ Καρύδια Χονδροκομμένα
5 γρ Μπεικιν παουντερ
4 γρ Κανέλα σκόνη
2 γρ Γαρύφαλλο σκόνη

Για το Σιρόπι
225 γρ ζάχαρη κρυσταλλική
225 γρ Νερό
8 γρ Κονιάκ

Για την Κρέμα Βανίλιας
500 γρ Γάλα πλήρες 3,5 %
100 γρ ζάχαρη κρυσταλλική
43 γρ Αλεύρι για όλες τις χρήσεις
2 βανίλιες
2 κρόκους Αυγών ή 40 γρ
Λίγο αλάτι
85 γρ Κρέμα γάλακτος χτυπημένη σε Σαντιγί

Για Διακόσμηση
Κανέλα και Καρύδια Χονδροκομμένα

Η Συνταγή εδώ

Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: