Καρδίτσα: Έκλεψαν παπούτσια από τη Θεσσαλονίκη και τα πουλούσαν σε παζάρι

Στον πάγκο ενός άνδρα παζάρι της Καρδίτσας έβγαλαν για πώληση δεκάδες ζευγάρια παπούτσια που είχαν κλαπεί από την αποθήκη ενός καταστήματος στη Θεσσαλονίκη, δυο Ελληνίδες οι οποίες συνελήφθησαν το βράδυ της Παρασκευής από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας!

Είχε προηγηθεί η καταγγελία της αλλοδαπής ιδιοκτήτριας του καταστήματος σε αστυνομική υπηρεσία της Θεσσαλονίκης, ότι από την αποθήκη της είχαν κάνει… φτερά 299 ζευγάρια υποδημάτων.

Οι αστυνομικοί έκαναν έλεγχο στον πάγκο ιδιοκτησίας ενός Έλληνα στην εμποροπανήγυρη της Καρδίτσας και βρήκαν τα κλεμμένα είδη. Οι δυο γυναίκες συνελήφθησαν, στην κατοχή της μίας κατασχέθηκαν 520 ευρώ και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καρδίτσας κατηγορούμενες για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, ενώ ο ιδιοκτήτης του πάγκου αναζητείται.

Τέσσερις γυναίκες έκλεβαν προϊόντα από σούπερ μάρκετ

Πρόλαβαν να φύγουν από ένα σούπερ μάρκετ στη Νέα Είσοδο της Καλαμάτας, από το οποίο έκλεψαν διάφορα προϊόντα το μεσημέρι της Παρασκευής, όχι όμως και να αποφύγουν τη σύλληψη τέσσερις γυναίκες Ρομά που εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε..

Τα κλεμμένα εμπορεύματα βρέθηκαν στην κατοχή τους και αποδόθηκαν στο κατάστημα, ενώ οι δράστιδες προσήχθησαν στην Ασφάλεια Καλαμάτας που διενεργεί προανάκριση για το ενδεχόμενο να έχουν διαπράξει και άλλες κλοπές.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: