Κανονικός “πόλεμος” στις φυλακές Τρικάλων – Τουλάχιστον 11 κρατούμενοι απέδρασαν – ΒΙΝΤΕΟ

Κανονικός “πόλεμος” στις φυλακές Τρικάλων   Τουλάχιστον 11 κρατούμενοι απέδρασαν – ΒΙΝΤΕΟ



Να μας πει ο κος Στρατούλης αν έπρεπε ή όχι να ανταποδώσουν τα πυρά οι φύλακες ή αν έπρεπε να κάτσουν να πεθάνουν..


Περισσότερα από 10 άτομα συμμετείχαν στην επίθεση στις φυλακές Τρικάλων.


Σύμφωνα με το Δικαιοσύνης, όλοι οι δραπέτες ήταν καταδικασμένοι για ληστείες και κλοπές. 


Μόνο σε μία από τις 5 σκοπιές που δέχθηκαν πυροβολισμούς, βρέθηκαν 75 σημάδια από σφαίρες. Ο σωφρονιστικός υπάλληλος που τραυματίστηκε σοβαρά βρισκόταν στη σκοπιά 5 ενώ ο δεύτερος προσπάθησε με τζιπάκι να πάει να πάρει τον συνάδελφό του και δέχθηκε τα πυρά.

Περισσότερα από 10 άτομα συμμετείχαν στην επίθεση στις φυλακές Τρικάλων, σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες. Μόνο στη μία σκοπιά βρέθηκαν 75 σημάδια από σφαίρες.
Νύχτα κόλασης την Παρασκευή στις φυλακές Τρικάλων, απ” όπου τουλάχιστον 11 αλλοδαποί κρατούμενοι κατάφεραν να αποδράσουν ενώ τραυματίστηκαν δύο σωφρονιστικοί υπάλληλοι εκ των οποίων ο ένας σοβαρά.

 Απο νωρίς το πρωί, μέσα στο χώρο των φυλακών έχουν μπει άνδρες των ΕΚΑΜ προκειμένου να ελέγξουν αν κρατούμενοι που βρίσκονται έξω απο τα κελιά τους φέρουν όπλα και να εντοπιστεί ο οπλισμός που πιθανόν είναι κρυμμένος.
Σύμφωνα με σωφρονιστικούς υπαλλήλους, όλοι οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν έξω απο τις φυλακές και κανένας κρατούμενος δεν πυροβόλισε μέσα απο το κτίριο.

Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες, στην επίθεση συμμετείχαν τουλάχιστον 10 άτομα. Αρχικά πέταξαν μία φωτοβολίδα και στη συνέχεια ακολούθησε η επίθεση με τα καλάσνικοφ. Μέχρι στιγμής έχουν βρεθεί τουλάχιστον 400 κάλυκες και κάποιες ατόφιες σφαίρες.

Αστυνομικές πληροφορίες αναφέρουν επίσης πως έχουν εντοπιστεί 6 κρατήρες από έκρηξη επιθετικών χειροβομβίδων. Βρέθηκαν επίσης δύο επιθετικές χειροβομβίδες και άλλες δύο αμυντικές που δεν είχαν σκάσει και άλλη μία στην οποία βγήκε η περόνη αλλά δεν έσκασε και κλήθηκε πυροτεχνουργός για να την παραλάβει.

 Στο εσωτερικό των φυλακών, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, φαίνεται να έχουν κόψει τα κρεβάτια, να έχουν φτιάξει γάντζους με αυτά όπως επίσης και σχοινιά, ενώνοντας σεντόνια. Επίσης, έκοψαν τα κάγκελα από παράθυρο ώστε να έχουν πρόσβαση προς την ταράτσα του κτιρίου.

Μόνο σε μία από τις 5 σκοπιές που δέχθηκαν πυροβολισμούς, βρέθηκαν 75 σημάδια από σφαίρες.

Ο σωφρονιστικός υπάλληλος που τραυματίστηκε σοβαρά βρισκόταν στη σκοπιά 5 ενώ ο δεύτερος προσπάθησε με τζιπάκι να πάει να πάρει τον συνάδελφό του και δέχθηκε τα πυρά.

Στην τρίτη πτέρυγα κρατούνται κυρίως βαρυποινίτες που έχουν καταδικαστεί για απόπειρες δολοφονιών, ληστείες, ένοπλες επιθέσεις και άλλα βαριά αδικήματα ενώ στο ίδιο κελί κρατείτο δίδυμο ληστών από την και την που είχε κάνει σωρεία ληστειών στην .

Ο , σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες φέρεται να έχει αποδράσει ενώ ο Αργεντίνος δεν τα κατάφερε.

Τέλος, πιθανολογείται οτι οι κρατούμενοι εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι ενδεχομένως οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι να έβλεπαν τον αγώνα Βοσνία – .

Κανονικός “πόλεμος” στις φυλακές Τρικάλων   Τουλάχιστον 11 κρατούμενοι απέδρασαν – ΒΙΝΤΕΟ

Tags: , , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: