Κάνει πρεμιέρα το Survivor (trailer)

Διαφήμιση – Advertisement

Την Κυριακή 7 Ιανουαρίου, στις 21:00, το Survivor επιστρέφει στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ για 7η χρονιά.

Ο Γιώργος Λιανός κηρύσσει την έναρξη του φετινού Survivor στον Άγιο Δομίνικο, εκεί όπου οι Διάσημοι και οι Μαχητές θα έρθουν αντιμέτωποι με πρωτόγνωρους κανόνες αλλά και ανανεωμένους στίβους μάχης.
Δυναμικές προσωπικότητες που θα μας συστηθούν για πρώτη φορά, θα συνυπάρξουν με παλιούς γνώριμους που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στο Survivor.
Διάσημοι: Κατερίνα Δαλάκα, Αλέξης Παππάς, Όλγα Πηλιάκη, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Μαρία Αντωνά, Νίκος Γκάνος, Χρήστος Βολικάκης, Παύλος Παπαδόπουλος, Κρίστη Καθάργια και Σάββας Γκέντζογλου.
Μαχητές: Άγγελος Γεωργουδάκης, Rob James Seymour, Σταμάτης Ταλαδιανός, Φάνης Μπολέτσης, Γιάννης Περπατάρης, Χρύσα Χατζηγεωργίου, Ιωάννα Τζαβέλα, Μαριλίνα Βακονδίου, Ανδριάνα Καγιά και Δώρα Νικολή.





Το Survivor φέτος αλλάζει και γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό. Οι ανανεωμένοι στίβοι μάχης φτάνουν το αγωνιστικό ενδιαφέρον στο peak προσφέροντας δυνατές συγκινήσεις, ενώ οι νέοι κανόνες δοκιμάζουν τα όρια Διάσημων και Μαχητών, με αποκορύφωμα αυτόν της διαδικασίας αποχώρησης.
Η ψηφοφορία του κοινού αποτελεί πλέον παρελθόν και όλες οι αποχωρήσεις θα κρίνονται στους στίβους μάχης!

(?)

greek-web-tv.com

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: