«Κάνε ότι Κοιμάσαι»: Το φιλί της συγχώρεσης του Στάθη με τον Μάκη και το αιματοβαμμένο φινάλε που έκοψε την ανάσα στο Twitter

Φινάλε έκανε για τη φετινή σεζόν η σειρά της ΕΡΤ, «Κάνε ότι κοιμάσαι», με το συγκλονιστικό διπλό αιματοβαμμένο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (29/5).

Σε αυτό είχαμε τη συμφιλίωση και το φιλί του Στάθη με τον Μάκη. Ο Στάθης (Αλέξανδρος Πιεχόβιακ) ζήτησε συγγνώμη από τον Μάκη (Βασίλης Ντάρμας) για όσα πέρασε εξαιτίας του και αποφάσισαν να δώσουν το φιλί που είχαν βγάλει από το θεατρικό.

  • Στάθης: Το αξίζεις, λυπάμαι για όλα αυτά που σου έκανα. Ήμασταν πολύ γελοίοι… Θυμάσαι που είχαμε μία σκηνή με ένα φιλί που το κόψαμε;
  • Μάκης: Ναι, δεν το κάναμε γιατί τότε μισούσαμε ο ένας τον άλλον
  • Στάθης: Τότε, τώρα είμαστε ok.
  • Μάκης: Σκέφτεσαι αυτό που σκέφτομαι;
  • Στάθης: Θέλεις να τους κάνουμε να λιποθυμήσουν;
  • Μάκης: Φίλε να σου πω κάτι μέσα, ναι.

Οι μαθητές του Νικόλα βρίσκονταν στη γενική πρόβα της παράστασής τους. Η Νάσια και η Ζωή πήγαν στην πρόβα για να δουν τους φίλους τους και να τους ενθαρρύνουν. Ο Πέτρος υποσχέθηκε στη Σοφία ότι θα έρθει μετά την υπηρεσία για συμπαράσταση, και πήρε μαζί του την Άννα. Ξαφνικά, ο Μηνάς εισέβαλε στο θέατρο και τους παγιδεύει. Βρίσκεται σε δολοφονικό αμόκ και σπέρνει τον θάνατο.

Η Νάσια και ο Στάθης προσπαθούν να κρυφτούν, αλλά δεν τα καταφέρνουν. Ο Μάκης και η Στέλλα νομίζουν ότι έχουν σωθεί, αλλά δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για να αποφύγουν το κακό. Η Κατερίνα βρίσκεται σε κατάσταση σοκ από τον χαμό του Θοδωρή. Ο Πέτρος ξεψυχάει στην αγκαλιά της Άννας. Έχει πυροβοληθεί θανάσιμα από τον Μηνά. Παίρνει το όπλο του και το δίνει στον Νικόλα.

Αφού της χάρισε τη ζωή νωρίτερα, ο Μηνάς τελικά σκοτώνει την Βικτώρια, η οποία νωρίτερα κατέθεσε εναντίον του Λημνιού για να σταματήσει πλέον να την απειλεί και να την εκβιάζει στο μέλλον, ομολογώντας την συνενοχή της για όσα έκανε ο Λημνιός.

Ο Νικόλας από την άλλη που έχει δεχθεί σφαίρα στο πόδι, καταφέρνει να πυροβολήσει τον Μηνά, τη στιγμή που καταφθάνουν οι αστυνόμοι.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ:  
Ακολουθήστε το Newsorama.gr