Καλιφόρνια: Άγνωστοι επιχείρησαν να εισβάλουν δύο φορές μέσα σε 12 ημέρες στη βίλα των Σάσeξ

Διαρρήκτες φαίνεται να έχουν βάλει στο «μάτι» τη βίλα του ζεύγους Σάσeξ στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια, καθώς, σύμφωνα με την αστυνομία, τις τελευταίες 12 ημέρες, άγνωστοι επιχείρησαν να εισβάλουν δύο φορές.

Οι «αντάρτες» των βρετανικών ανακτόρων , Μέγκαν και Χάρι διαμένουν σε μία έπαυλη που διαθέτει εννέα κρεβατοκάμαρες, ενώ η αξία της υπολογίζεται σε 13 εκατ. ευρώ.

Όπως αναφέρει το βρετανικό δίκτυο «Sky News», τα αρχεία της αστυνομίας της Σάντα Μπάρμπαρα δείχνουν ότι οι αστυνομικοί έσπευσαν στη βίλα του ζεύγους Σάσeξ, ανήμερα της επετείου του γάμου του ζευγαριού στις 19 Μαΐου, αμέσως μόλις σήμανε συναγερμός.

View this post on Instagram

A post shared by Mansion | Homes | Interior (@millionaireabodes)

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσeξ βρίσκονταν στην έπαυλή τους με τα παιδιά τους Άρτσι και Λιλιμπέτ.

Στις 31 Μαίου, χτύπησε εκ νέου συναγερμός, λίγες ώρες πριν την επιβίβαση του ζεύγους Σάσeξ σε ιδιωτικό τζετ με προορισμό το Ηνωμένο Βασίλειο για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της Βασίλισσας Ελισάβετ.

Σύμφωνα με τα αρχεία της αστυνομίας της Καλιφόρνια, τους τελευταίους 14 μήνες, έξι φορές άγνωστοι επιχείρησαν να εισβάλουν στο πολυτελές οίκημα του πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του Μέγκαν Μαρκλ.
Η βίλα των Σάσeξ διαθέτει και του πουλιού το… γάλα. Ένα αίθριο που φαίνεται ότι το ζευγάρι δεν το χαίρεται και πολύ, ένα τεράστιο τζάκι ενώ η διακόσμηση έχει πολλές μινιμαλιστικές πινελιές.

View this post on Instagram

A post shared by Parlay Properties (@parlayproperties)

Το οίκημα διαθέτει επίσης, μεγάλα παράθυρα με σκούρα ξύλινα κουφώματα ενώ σε ένα από τα σαλόνια, δεσπόζει το απαλό γκρίζο χρώμα, μία καλή επιλογή καθώς το ζευγάρι έχει δύο σκυλιά που μπαινοβγαίνουν στο σπίτι.

Το τζάκι στο χώρο του κεντρικού σαλονιού είναι λευκό και το κάτω μέρος του είναι φτιαγμένο από κόκκινο τούβλο.

Από ένα παράθυρο του σπιτιού κρέμονται βελούδινες κουρτίνες σε γκρι χρώμα. Το στιλ της διακόσμησης της βίλας είναι αρκετά μοντέρνο και κομψό, σε ουδέτερο χρώμα.

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: