Κακοκαιρία στην Κρήτη – Συγκλονιστικό βίντεο: Το αυτοκίνητο μέσα στο οποίο έχασε τη ζωή του ο 50χρονος

Ο χρόνος πάγωσε όταν ξαφνικά ένας άτυχος άνδρας, ενώ οδηγούσε και χωρίς να μπορεί να φανταστεί το μέγεθος των πλημμυρών, παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά στην Αγία Πελαγία της Κρήτης. Λίγο προτού ο 50χρονος φωτογράφος χάσει τη ζωή του, μιλούσε με τη σύζυγό του, η φονική κακοκαιρία όμως ανέτρεψε τα πάντα και ξαφνικά γράφτηκε ο τραγικός επίλογος.

Σε βίντεο αποτυπώνονται τα δραματικά λεπτά κατά τα οποία ο άνδρας βρίσκεται στο όχημά του και καταβάλλονται προσπάθειες να τον απεγκλωβίσουν. 


Το όχημα αναποδογυρισμένο, το χέρι του άτυχου Κωνσταντίνου Βεργάκη φαίνεται έξω από το ΙΧ και την ίδια στιγμή περνούν τα ορμητικά νερά. 

Στιγμές χάους επικράτησαν τις πρωινές και μεσημεριανές ώρες στην Αγία Πελαγία της Κρήτης με περιουσίες να χάνονται, σπίτια και αυτοκίνητα να παρασύρονται. 

Ενετείνονται οι έρευνες για να βρεθεί, την ίδια στιγμή, η μία αγνοούμενη από την κακοκαιρία ενώ αγωνία επικρατεί για την εξέλιξη των έντονων καιρικών φαινομένων.Ποιος ήταν ο άτυχος 50χρονος που έχασε τη ζωή του από την κακοκαιρία

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: