Καιρός στη Θεσσαλονίκη: Ηλιοφάνεια και μικρή πτώση της θερμοκρασίας σήμερα!

Καλός καιρός σε όλη τη χώρα με ηλιοφάνεια και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους. Στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε αίθριο καιρό, χωρίς συννεφιές και το θερμόμετρο θα κυμανθεί από  2 έως 12 βαθμούς, με πολύ ασθενείς ανέμους. Πιο αναλυτικά:

Στη Θράκη και στη Μακεδονία  ηλιοφάνεια με αραιά νέφη. Στο Θρακικό βορειδυτικοί άνεμοι στα 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 3 έως 12 βαθμούς. Στην Ήπειρο, στα νησιά του βορείου Ιονίου και τη δυτική Μακεδονία καλός καιρός με τοπικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία από 1 έως 14 βαθμούς. Στην Κεφαλονιά, λίγες νεφώσεις με ασθενείς βροχές. Στο Ιόνιο βορειοδυτικοί άνεμοι στα 2 με 4 μποφόρ.

 Στην Πελοπόννησο ήλιος με αραιές νεφώσεις και πιο πυκνά νέφη στα δυτικά και τα νησιά του νότιου Ιονίου. Η θερμοκρασία από 6 έως 15 βαθμούς. Στα Κύθηρα αίθριος καιρός και ο υδράργυρος μέχρι τους 16 βαθμούς. Στη Κρήτη λίγες νεφώσεις με μικρή πιθανότητα για σύντομη βροχή στα δυτικά του νησιού. Το θερμόμετρο από 9 έως 17 βαθμούς και οι άνεμοι βορειοδυτικοί στα 3 με 5 μποφόρ. 

 Στα Δωδεκάνησα, στις Κυκλάδες και στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου ηλιοφάνεια με λίγες αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί στα 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία μέχρι τους 15 βαθμούς. Στη Θεσσαλία, τη κεντρική  και Στερεά Ελλάδα, ήλιος με αραιές νεφώσεις. Η θερμοκρασία από 3 έως 14 βαθμούς. Στην Αττική αίθριος καιρός και η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης από 6 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

typosthes.gr-topika

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: