Κάγκελο άφησε την υπηρεσία του Απόδημου Ελληνισμού ο Γεροντόπουλος!

Κάγκελο άφησε την υπηρεσία του Απόδημου Ελληνισμού ο Γεροντόπουλος!
ήθη από τον υφυπουργό Εξωτερικών!
Για ώρες ο Άκης Γεροντόπουλος ήταν στην υπηρεσία, της οποίας η ευθύνη του ανετέθη από τον Πρωθυπουργό. Επισκέφθηκε, ως νέος Εξωτερικών αρμόδιος για τον Απόδημο Ελληνισμό, την Γενική Γραμματεία Αποδήμου Ελληνισμού του Υπουργείου Εξωτερικών.


Ο Αντώνης του έχει εμπιστευτεί ένα τομέα κρίσιμο, τον χώρο του Αποδήμου Ελληνισμού. Για τον Ελληνισμό εκτός Ελλάδος, ο Αντώνης έχει πολλές φορές εξηγήσει καθαρά  και ξάστερα ότι τον έχει συνυπολογίσει στο στρατηγικό του σχεδιασμό για την ανόρθωση της χώρας.
Ο Άκης Γεροντόπουλος συζητούσε για ώρες με όλους τους υπαλλήλους, άκουγε όλων την γνώμη κι επιβεβαίωσε την καλή του φήμη ως ανθρώπου σεμνού, ως πολιτικού χαμηλού προφίλ και ως τεχνοκράτη, ο οποίος πιστεύει στη σκληρή κι όχι στο πολιτικάντικο φαίνεσθαι.
Αξίζει: Οι υπάλληλοι (αλλά και οι συνδικαλιστές) της ΓΓΑΕ έμειναν κάγκελο με την συμπεριφορά του Γεροντόπουλου, χαρακτηρίζοντας ιδιαίτερα θετικό το γεγονός αυτό, όπως και ασυνήθιστη τη συμπεριφορά του Υφυπουργού.
Δεν έχει ξαναγίνει να κάθεται ο Υφυπουργός τόσες πολλές ώρες και να συνεργάζεται με όλο το προσωπικό, ακούγοντας προσεκτικά όλα τα υπηρεσιακά θέματα για τον Ελληνισμό της Διασποράς.
Το απίστευτο: Από το 2009, ούτε καν επίσκεψη δεν γινόταν από τον αρμόδιο Υφυπουργό στα γραφεία των υπαλλήλων στην Γενική Γραμματεία Αποδήμου Ελληνισμού, όχι επίσκεψη συνεργασίας για ώρες που έκανε ο Γεροντόπουλος. Γι” αυτό έμειναν όλοι κάγκελο.
ΝΝ

Tags: , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: