Jeep Selections Bazaar-Το όνειρο Jeep πιο κοντά σας από ποτέ

Εκεί θα υπάρχουν πραγματικές ευκαιρίες. Το πρώτο και δεύτερο Σαββατοκύριακο Φεβρουαρίου, στο Jeep Selections Bazaar της AutoOne θα μπορέσετε να βρείτε ένα επιλεγμένο μεταχειρισμένο μοντέλο Jeep της αρεσκείας και φυσικά να απολαύσετε τις εξαιρετικές δυνατότητες που έχει το απόλυτο αυτοκίνητο εκτός δρόμου.

Στο Bazaar όλα τα αυτοκίνητα θα έχουν την εγγύηση της Jeep όπως ακριβώς όταν αγοράζετε ένα καινούργιο. Για τη συγκεκριμένη εκδήλωση η ελληνική εταιρία που εκπροσωπεί τα αυτοκίνητα της Jeep, έχει ετοιμάσει ευέλικτα και προσωποποιημένα προγράμματα χρηματοδότησης, μέσω της FCA Bank.

Τι σας εξασφαλίζει η εγγύηση; Σας εξασφαλίζει απροβλημάτιστη οδήγηση για πολλά χρόνια, με την ασφάλεια που σας προσφέρει ο εξονυχιστικός έλεγχος από τους πιστοποιημένους τεχνικούς της AutoOne και φυσικά τη δωρεάν οδική βοήθεια που συνοδεύει όλα τα Jeep Selections.

Όλα τα μοντέλα Jeep που προσφέρονται στο Jeep Selections, είναι το πολύ μέχρι 2 ετών και έχουν περάσει με επιτυχία τους αυστηρούς ελέγχους μηχανικών μερών, αμαξώματος και ηλεκτρονικού εξοπλισμού προκειμένου να λάβουν την πιστοποίηση ‘Selections’, ενώ καλύπτονται και από εργοστασιακή εγγύηση.

Το  πρώτο Jeep Selections στο Δίκτυο της AutoOne στην Αθήνα θα γίνει στις 2 και 3 Φεβρουαρίου και θα γίνει ένα ακόμη στις 9-10 Φεβρουαρίου. Οι επισκέπτες θα μπορούν στο δίκτυo AutoOne στο Μαρούσι (Λεωφόρος Κηφισίας 30) και στη Γλυφάδα ( Λεωφόρος Βουλιαγμένης 88) από τις 10.00-18.00  το Σάββατο και από τις 10.00-15.00   την Κυριακή, να βρουν αυτό που τους ταιριάζει.

 

 

 Jeep Selections Bazaar-Το όνειρο Jeep πιο κοντά σας από ποτέ gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: