Ιταλία: Τον σκότωσε με βέλος επειδή έκανε φασαρία γιορτάζοντας τη γέννηση του παιδιού του

Τραγικό θάνατο από το τραύμα που του προκάλεσε το βέλος που δέχθηκε στην κοιλιά από έναν 63χρονο βρήκε ένας 41χρονος, στην Ιταλία. Σύμφωνα, δε, με ιταλικά μέσα ενημέρωσης ο 41χρονος Χαβιέρ Αλφρέντο Ρομέρο Μιράντα τραυματίστηκε θανάσιμα επειδή ο 63χρονος Εβαρίστο Σκάλκο ενοχλήθηκε από τη φασαρία που το θύμα έκανε επειδή γιόρταζε τη γέννηση του παιδιού του.

Σε βίντεο έχει καταγραφεί, μάλιστα, η στιγμή που ο Μιράντα έχει δεχθεί το βέλος στην κοιλιά και ενημερώνει τις αρχές για τον σοβαρό τραυματισμό του.

Στο ίδιο βίντεο φαίνεται ο δράστης ατάραχος να κρατάει στα χέρια του το τόξο και να παρακολουθεί το θύμα να υποφέρει από το τραύμα που του προκάλεσε.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ


Ιταλικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο 63χρονος συνελήφθη για τη δολοφονία του 41χρονου στη Γένοβα με το επιβαρυντικό στοιχείο των ρατσιστικών κινήτρων καθώς φέρεται να τον έβρισε με ρατσιστικό περιεχόμενο πριν να του ρίξει με το τόξο.

«Κερατά, τι μου έκανες;» ακούγεται να φωνάζει ο 41χρονος ενώ το αίμα έχει ήδη σχηματίσει μια λίμνη στα πόδια του. Στη συνέχεια ο δράστης, ο οποίος είναι λιμενεργάτης, βρέθηκε στο πλευρό του θύματος και προσπάθησε να τραβήξει το βέλος από την πληγή χωρίς αποτέλεσμα.


To θύμα της δολοφονίας

Στη συνέχεια και έχοντας καταλάβει τη σοβαρότητα της κατάστασης ο δράστης φέρεται να έφερε και πετσέτες για να ασκήσει πίεση στην πληγή μέχρι να φτάσουν σημείο οι διασώστες.

Τελικά ο άτυχος 41χρονος αν και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, κατέληξε με τους γιατρούς να διαπιστώνουν ότι είχε χτυπηθεί στο συκώτι.

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: