Ιταλία: «Ciao Silvio» – Στα μαύρα ιστοσελίδα… συνοδών πολυτελείας που αποχαιρετά τον Μπερλουσκόνι

”Ciao Silvio”… Φόρο τιμής στον Μπερλουσκόνι αποτίει μέχρι και ιστοσελίδα συνοδών πολυτελείας που λέει το δικό της «αντίο» στον πρώην πρωθυπουργό της Ιταλίας που έκανε αίσθηση με τα έξαλλα πάρτι «μπούνγκα-μπούνγκα».

Όπως γράφουν τα ιταλικά ΜΜΕ, ο ιστότοπος Escort Advisor, η πρώτη ηλεκτρονική σελίδα αξιολόγησης συνοδών στην Ευρώπη, εκδήλωσε το πένθος της ανεβάζοντας ως κεντρική φωτογραφία ένα μαύρο πλάνο στο οποίο αναγράφονται οι εξής δύο λέξεις: Ciaο Silvio.

Η ίδια η πλατφόρμα, μάλιστα, κυκλοφόρησε και δελτίο Τύπου με το οποίο εξηγεί γιατί επέλξε τον τρόπο αυτόν για να αποχαρετίσει τον «Καβαλιέρε».

Ειδικότερα, επισημαίνεται ότι ο αποχαιρετισμός δεν γίνεται για λόγους πολιτικής συμπάθειας αλλά για τη συμβολή του Σίλβιο στην ανάπτυξη της βιομηχανίας του πληρωμένου σeξ στην Ιταλία.

«Αν σήμερα η λέξη “συνοδός” έχει εισέλθει στο λεξιλόγιό μας, αυτό οφείλεται στον Μπερλουσκόνι» επισημαίνεται δε.

«Η μεγάλη απήχηση που είχαν οι δίκες Μπερλουσκόνι οδήγησαν τους Ιταλούς να αρχίσουν να ψάχνουν χωρίς δισταγμό τη λέξη “συνοδός”. Μια λιγότερο προσβλητική και πιο αξιοπρεπής λέξη για τις εργαζόμενες στο σeξ» συμπληρώνεται, μεταξύ άλλων.

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: