Ισχυρό παρών έδωσε η ERGOTRAK και η Linde MH στη Διεθνή ‘Έκθεση στο ΜETROPOLITAN EXPO

Στο περίπτερο της Linde οι επισκέπτες είδαν από κοντά επιλεγμένα περονοφόρα μηχανήματα και ενημερώθηκαν για λύσεις υψηλής απόδοσης στη διακίνηση φορτίων. Τα στελέχη της ERGOTRAK, έδωσαν απαντήσεις και πληροφορίες στις ερωτήσεις των επισκεπτών και ενημέρωσαν για τις τελευταίες τάσεις του κλάδου, αλλά και για τις καινοτόμες και βιώσιμες λύσεις που μπορούν να ενισχύσουν την παραγωγικότητά και να προσφέρουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην επιχείρηση τους.

Η Linde Material Handling αναπτύσσει λύσεις υψηλής απόδοσης στη διακίνηση φορτίων, προσαρμοσμένες στις μεμονωμένες ανάγκες των πελατών της. Χρησιμοποιώντας τεχνολογίες τελευταίας γενιάς, αυτοματοποιημένες διαδικασίες, ψηφιακές εφαρμογές και ενσωματωμένες λύσεις συστημάτων, όλα συνδυάζονται για να μεγιστοποιήσουν την απόδοση της επιχείρησής και τη βιωσιμότητα για το μέλλον. Είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές περονοφόρων ανυψωτικών μηχανημάτων και ηλεκτρικών περονοφόρων αποθήκης και θέτει τα πρότυπα στις λύσεις για βιομηχανικά περονοφόρα οχήματα, διαχείριση στόλου, συστήματα βοήθειας χειριστών και μία σειρά από υπηρεσίες, για περισσότερα από 50 χρόνια.

Η ERGOTRAK, μέλος του Ομίλου Σφακιανάκη, εκπροσωπεί τον γερμανικό Οίκο κατασκευής μηχανημάτων διαχείρισης φορτίων Linde Material Handling, για περισσότερα από 35 χρόνια. Η Linde αποτελεί την πιο Premium εταιρία της βιομηχανίας ανυψωτικών μηχανημάτων και δεύτερη σε όγκο πωλήσεων, παγκοσμίως.

 

Ισχυρό παρών έδωσε η ERGOTRAK και η Linde MH στη Διεθνή ‘Έκθεση στο ΜETROPOLITAN EXPO gr.

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: