IRF : Διεθνείς συνεδρίες Οδικής Ασφάλειας από τις 16-19 Απριλίου 2024 στο Άμστερνταμ 

 

Περισσότεροι από 900 εκθέτες από 100 χώρες συμμετέχουν στην διεθνή ημερίδα  #IntertrafficAmsterdam 2024 με θέμα τη «βελτίωση της οδικής ασφάλειας».

Η International Road Federation θα συμβάλει σε κάθε συζήτηση φέρνοντας τις πιο πρόσφατες διεθνείς επισημάνσεις σχετικά με το CCAM (Cooperative, connected and automated mobility) , την ψηφιοποίηση και τη διαχείριση περιουσιακών στοιχείων.

Η Intertraffic προσκαλεί νεοφυείς εταιρείες στον χώρο των μεταφορών και της κινητικότητας να συμμετάσχουν στην έκθεση ITSUP της στο Intertraffic Amsterdam 2024, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 16 έως τις 19 Απριλίου.

Με τη χορηγία της Swarco, το ITSUP έχει σχεδιαστεί για να επιτρέπει στις νέες εταιρείες να επιδεικνύουν τις λύσεις τους σε επαγγελματίες της τεχνολογίας κίνησης, επενδυτές και πιθανούς συνεργάτες.

Oι ενότητες που θα παρουσιαστούν: 16 Απριλίου

α) Οδήγηση καινοτομιών:

Λύσεις οδικής υποδομής για απρόσκοπτη αυτόνομη κινητικότητα

β) Ψηφιοποίηση για αποτελεσματική διαχείριση οδικών περιουσιακών στοιχείων και πόρων

Η International Road Federation είναι ένας παγκόσμιος μη κερδοσκοπικός οργανισμός, με έδρα στην Ουάσιγκτον, DC από το 1948 και υποστηρίζεται από περιφερειακά γραφεία σε όλο τον κόσμο *. Το IRF εξυπηρετεί ένα δίκτυο μελών του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα σε περισσότερες από 70 χώρες, παρέχοντας πόρους γνώσης παγκόσμιας κλάσης, υπηρεσίες υπεράσπισης και προγράμματα συνεχούς εκπαίδευσης που μαζί προσφέρουν μια παγκόσμια αγορά για βέλτιστες πρακτικές και βιομηχανικές λύσεις

* Την IRF στη χώρα μας εκπροσωπεί η ΟΔΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΟΔΟΜΕΛ. Ο Μη Κερδοσκοπικός  Οργανισμός ιδρύθηκε το 1955 με μέλη εκπροσώπων Επιστημόνων και ασχολούμενων με τις υποδομές όπως κατασκευαστικές εταιρείες κα, με διαρκή στόχο τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας -τομέα στον οποίο έχει ομολογουμένως σημαντική συμβολή σε συνεργασία με την Πολιτεία και τα αρμόδια όργανα της, επιστημονικούς φορείς κα

 

 

 

IRF : Διεθνείς συνεδρίες Οδικής Ασφάλειας από τις 16-19 Απριλίου 2024 στο Άμστερνταμ  gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: