Ηράκλειο: Κλείδωσαν το παιδί τους στην τουαλέτα και έφυγαν – Γείτονες άκουσαν το κλάμα του και ειδοποίησαν την αστυνομία

Στην παιδοψυχιατρική κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου μεταφέρθηκε για να εξεταστεί το μικρό αγοράκι που εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς να είναι κλειδωμένο στην εξωτερική τουαλέτα του σπιτιού του.

Το 8χρονο αγόρι φαίνεται να είχαν κλειδώσει οι ίδιοι οι γονείς οι οποίοι έλειπαν από το σπίτι. Το παιδί φοβισμένο άρχισε να καλεί σε βοήθεια και το κλάμα του άκουσαν οι γείτονες οι οποίοι και ειδοποίησαν την αστυνομία.

Σημειώνεται ότι οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο αναγκάστηκαν να σπάσουν την πόρτα της τουαλέτας και να βγάλουν έξω το παιδί.

Οι γονείς που έλειπαν από το σπίτι αναζητήθηκαν από τους αστυνομικούς και συνελήφθησαν λίγη ώρα αργότερα ενώ το παιδί διεκομίσθη στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου όπου και παρέμεινε όλο το βράδυ.

Να αναφέρουμε ότι το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στην περιοχή του Μασταμπά ενώ τώρα οι γονείς θα έρθουν αντιμέτωποι με την δικαιοσύνη.

ellada

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: