Ηράκλειο: Έκλεβαν τσάντες σε χώρους εργασίες και σπίτια

Απασχολούσαν εργαζόμενες μέσα στις δουλειές τους ή ενοίκους σπιτιών στο Ηράκλειο και ξάφριζαν τις τσάντες ή τα πορτοφόλια τους τέσσερις Έλληνες “ποντικοί”, μεταξύ των οποίων μια γυναίκα, οι οποίοι τρύπωσαν στο σπίτι μιας γυναίκας και έκλεψαν την τσάντα της που είχε μέσα χρηματικό πόσο και προσωπικά αντικείμενα.

Όμως, η ιδιοκτήτρια αντιλήφθηκε την κλοπή και ειδοποίησε την Αστυνομία, το πρωί της Πέμπτης, με αποτέλεσμα να εντοπιστούν άμεσα από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. δυο από τους τρεις άνδρες και η γυναίκα, οι οποίοι συνελήφθησαν και στην κατοχή τους βρέθηκε η κλεμμένη τσάντα με το περιεχόμενό της, που αποδόθηκαν στο θύμα.

Από την προανάκριση που διενεργεί η Ασφάλεια, προέκυψε ότι στο διάστημα από τις 13 ως και τις 29 Απριλίου, οι τρεις άνδρες είχαν διαπράξει άλλες τρεις κλοπές με την ίδια μέθοδο σε χώρους εργασίας και σε ένα σπίτι, από τα οποία είχαν αρπάξει συνολικά 1.560 ευρώ, κοσμήματα και προσωπικά αντικείμενα.

Η προανάκριση συνεχίζεται, την ώρα που οι τρεις συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενοι για διακεκριμένες κλοπές κατά συναυτουργία, ενώ αναζητείται ο τρίτος άνδρας που δεν εντοπίστηκε κατά τις αναζητήσεις.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: