ΗΠΑ: «Σταυρώστε με» λέει υποψήφιος γερουσιαστής, βγάζοντας στη φορά βίντεο με τον ίδιο να κάνει σeξ

Η καμπάνια του ξεκίνησε με τον πιο δυναμικό και ανορθόδοξο τρόπο. Ένας υποψήφιος για το Κογκρέσο του Μανχάταν κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο ένα βίντεο π ορνό με πρωταγωνιστή τον εαυτό του, σε μια προσπάθεια να αναδείξει την «σeξουαλικά θετική» πολιτική του.

Ο επί χρόνια υποψήφιος του τρίτου κόμματος Μάικ Ίτκις — ο οποίος αναμένεται να χάσει από τον Δημοκρατικό βουλευτή Τζέρι Νάντλερ στη 12η περιφέρεια της Νέας Υόρκης — δημοσίευσε την κaυτή, 13λεπτη ταινία σeξ με την πρωταγωνίστρια ροζ ταινιών Νικόλ Σέιτζ.

Οι πολιτικοί συνήθως θέλουν να καλύψουν τις ερωτικές τους περιπέτειες — αλλά ο Ίτκις είπε πως με αυτή του την κίνηση θέλει να αποδείξει ότι είναι πραγματικά ενθουσιασμένος με τη νομιμοποίηση της σeξουαλικής εργασίας.

«Αν απλά μιλούσα γι’ αυτό, δεν θα αποδείκνυε τη δέσμευσή μου στο θέμα», δήλωσε στο «City & State». «Και το γεγονός ότι το έκανα πραγματικά ήταν μια τεράστια εμπειρία εκμάθησης».

View this post on Instagram

A post shared by Nicole Sage (@thenicolesage)

Είπε ότι δημοσίευσε το βίντεο, με τίτλο «Bucket List Bonanza», σε έναν δημοφιλή ιστότοπο π ορνό.

View this post on Instagram

A post shared by Nicole Sage (@thenicolesage)

Το υλικό που τον δείχνει σε τρυφερές στιγμές με τη Σέιτζ- η οποία αυτοχαρακτηρίζεται ως «ένα πρόστυχο κορίτσι από το Νέο Μεξικό» — είπε πως για εκείνον ήταν η πρώτη φορά που έκανε σeξ στην κάμερα, είπε.

Είμαι πολύ εσωστρεφής
«Είμαι πολύ εσωστρεφής», είπε χαρακτηριστικά ο Ίτκις. «Είμαι ένα είδος σπασίκλα που δεν μου αρέσει να είμαι στο επίκεντρο της προσοχής, αν μπορώ να το αποφύγω. Αλλά σκέφτηκα ότι τα θέματα που προσπαθώ να θίξω είναι τόσο σημαντικά. Ήθελα να συζητηθούν τα θέματά μου με κάποιο τρόπο», συνέχισε εξηγώντας τους λόγους που ανέβασε στο εν λόγω βίντεο.

Στη σελίδα της προεκλογικής εκστρατείας του ο Ίτκις γράφει στο σημείωμά του: «Δεν είναι παντρεμένος. Χωρίς παιδιά. Δεν είναι άγαμος. Άθεος» και λέει ότι είναι αφοσιωμένος στο να καταστήσει τα σeξουαλικά δικαιώματα σαφή, “τερματίζοντας τους νόμους περί μοιχείας” και “αποποινικοποιώντας και νομιμοποιώντας τη σeξουαλική εργασία”».

Σε άλλες υποσχέσεις του αναφέρει πως «οι άνδρες δεν είναι υποχρεωμένοι να συντηρούν βιολογικά παιδιά χωρίς να το έχουν συμφωνήσει προηγουμένως».

Η αντίδραση του αντιπάλου του
Ο πολιτικός του αντίπαλος ο Νάντλερ αρνήθηκε να σχολιάσει στο «City & State» το πικάντικο βίντεο. Ωστόσο δήλωσε ότι κατανοεί την ανάγκη να αναζητήσει την προσοχή εν μέσω ενός καυτού πολιτικού αγώνα. «Πρέπει να κάνεις αυτό που πρέπει να κάνεις», είπε ο εκπρόσωπός του.

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: