ΗΠΑ: Πατέρας ξυλοκόπησε άγρια την κόρη του επειδή αποκάλυψε πως είχε σχέση με άλλη γυναίκα

Ένας πατέρας από την Αλαμπάμα κατηγορείται ότι ξυλοκόπησε άγρια την 14χρονη κόρη όταν το νεαρό κορίτσι έκανε το λάθος να αποκαλύψει στη μητέρα της ότι πιθανότατα ο πατέρας της να έχει σχέση με μια άλλη γυναίκα.

Ο εξοργισμένος άνδρας σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε το άτυχο κορίτσι στην αστυνομία κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του βρίσκοντας καταφύγιο σε έναν γείτονα.

Ο 39χρονος Christopher Andrighetti φέρεται να έγινε έξαλλος όταν έμαθε ότι η έφηβη κόρη του είπε στη μητέρα της ότι δημιούργησε λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ότι ενδεχομένως είχε σχέση.

Ο άνδρας άρχισε να χτυπάει το κορίτσι βίαια, γρονθοκοπώντας τον και χτυπώντας το με μια ράβδο από την κουρτίνα του ντους και ένα κομμάτι ξύλο, η ίδια είπε στις αρχές. Στη συνέχεια της κατάθεσής της είπε ότι την έσπρωξε στο πάτωμα και της πέταξαν διάφορα αντικείμενα, μεταξύ των οποίων και γυάλινα μπουκάλια.

Στη συνέχεια χτυπημένη όπως ήταν τη διέταξε να καθαρίσει την ακαταστασία αλλά εκείνη κατάφερε να ξεφύγει.

Όταν έφτασε στο σπίτι ενός γείτονα, κλήθηκαν οι αρχές και οι αστυνομικοί βρήκαν τον Andrighetti δειλά κρυμμένο σε μια ντουλάπα και γεμάτο αίμα από αυτοτραυματισμούς στα χέρια και τη μέση του.

Οι αστυνομικοί βρήκαν σπασμένα μπουκάλια μπύρας και αρκετές σταγόνες αίματος έξω από την πόρτα του τροχόσπιτου. Όταν μπήκαν μέσα, το σπίτι ήταν ακατάστατο και οι ηλεκτρικές συσκευές σπασμένες.

Στο σπίτι ζούσαν δύο παιδιά. Η 14χρονη μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο για τα τραύματά της.

Ο Andrighetti μηνύθηκε για ενδοοικογενειακή βία πρώτου βαθμού, ενδοοικογενειακή βία δεύτερου βαθμού και κακοποίηση παιδιού, σύμφωνα με τα αρχεία της φυλακής.

Βρίσκεται ήδη στη φυλακή της και περιμένει την ακρόασή του για την καταβολή εγγύησης.

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: