ΗΠΑ: Άγριο ξύλο στο πάρτι μετά τα καλλιστεία για την Μις Σρι Λάνκα στη Νέα Υόρκη – Δείτε βίντεο

Τα καλλιστεία για την Μις Σρι Λάνκα έλαβαν χώρα στο Σάουθ Μπιτς της Νέας Υόρκης των ΗΠΑ με την Ανγκέλια Γκουνασεκάρα να κατακτά τον σχετικό τίτλο.

Μετά την εκδήλωση πραγματοποιήθηκε after-party για το οποίο είχαν πωληθεί μάλιστα και εισιτήρια στο κοινό. Κατά τη διάρκεια του πάρτι εκτυλίχθηκε ένας φοβερός καβγάς στον οποίο συμμετείχαν αρκετά άτομα μεταξύ των οποίων και γυναίκες.

Το βίντεο από τον καβγά έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από το κοινό τόσο στη Σρι Λάνκα όσο και στη Νέα Υόρκη.

Λίγο αργότερα, εκδίδοντας ανακοίνωση στη Νέα Υόρκη, η οργανωτική επιτροπή ανέφερε ότι μετά την ολοκλήρωση της κύριας εκδήλωσης ορισμένοι καλεσμένοι ενεπλάκησαν σε συμπλοκή έξω από τον χώρο της εκδήλωσης, ενώ τόνισαν ότι το περιστατικό ήταν εντελώς άσχετο με τα καλλιστεία.

Η επιτροπή δήλωσε ότι είναι υπερήφανη για τις διαγωνιζόμενες για την αφοσίωσή τους στον διαγωνισμό και την υποστήριξή τους η μία στην άλλη καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας, όπου αναπτύχθηκαν τόσο ατομικά όσο και ως σύνολο.

Δείτε τον επικό καβγά:


.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: