Ιωάννα Παλιοσπύρου: Ο Απόστολος Λύτρας με ενημέρωσε προτού αναλάβει την 38χρονη στην Κρήτη

Για το γεγονός ότι ο Απόστολος Λύτρας ανέλαβε την υπεράσπιση της 38χρονης γυναίκας στην Κρήτη η οποία πέταξε καυστικό υγρό στον εν διαστάσει σύζυγό της μίλησε η Ιωάννα Παλιοσπύρου. Υπενθυμίζεται ότι ο Απόστολος Λύτρας είχε αναλάβει τη δική της υπεράσπιση όταν δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι από την Έφη Κακαράντζουλα. 

«Ήμουν ενήμερη ότι θα αναλάβει ο κύριος Λύτρας την υπεράσπιση της 38χρονης, το είχαμε συζητήσει. Μου τηλεφώνησε ο ίδιος και μου είπε υπάρχει αυτό στο μυαλό μου και θέλω να το συζητήσουμε και το συζητήσαμε. Ο Απόστολος Λύτρας είναι δικηγόρος και όλοι οι δικηγόροι στην πορεία της καριέρας τους βρίσκονται σε θέση υπεράσπισης του θύτη ή του θύματος», ανέφερε αρχικά η Ιωάννα Παλιοσπύρου.


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cnvox8d8greh)

«Έχει συμβεί και με άλλους δικηγόρους από περιπτώσεις που αναλαμβάνουν ανθρώπους που κατηγορούνται ότι σκότωσαν τα ίδια τους τα παιδιά αλλά και από την άλλη να υποστηρίζουν τους γονείς που χάσανε τα παιδιά τους. Ο κάθε δικηγόρος οφείλει να κάνει την δουλειά του. Το ξεκάθαρο είναι πως επιθέσεις με βιτριόλι και καυστικό υγρό συνιστά απόπειρα ανθρωποκτονίας», συμπλήρωσε.

«Ο κ. Λύτρας είναι εξαίρετος δικηγόρος, ξέρει πολύ καλά την δουλειά του, θεωρεί ότι εφόσον έχει στα χέρια του τα στοιχεία της υπόθεσης υπάρχουν κάποια ελαφρυντικά και μην ξεχνάμε ότι κάθε υπόθεση είναι διαφορετική. Όσον αφορά τη δική μου άποψη και με βάση αυτά που γνωρίζω η επίθεση είναι προμελετημένη απόπειρα ανθρωποκτονίας», κατέληξε η Ιωάννα Παλιοσπύρου.

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: