Η τρομοκρατία των νεοναζί, δε θα περάσει…

Η τρομοκρατία των νεοναζί, δε θα περάσει…
Οι νεοναζί της Χ.Α το βράδυ της Πέμπτης βγήκαν στους δρόμους της Ξάνθης, αποκαλύπτοντας για ακόμη μια φορά  το πραγματικό τους και το επικίνδυνο πολιτικό τους
Ένα ακόμη ρεσιτάλ μίσους, ρατσισμού, τυφλών επιθέσεων, βίας και τρομοκρατίας εξελίχθηκε στους δρόμους της πόλης μας με πρωταγωνιστές τους υμνητές του Χίτλερ, της Χούντας και προασπιστές των συμφερόντων των εφοπλιστών, μεγαλοεργολάβων και τραπεζιτών.
Στο όνομα του ελληνικού έθνους, ιδεών και αξιών, πραγματοποιούν τα πιο ειδεχθή εγκλήματα απέναντι στους πιο ανυπεράσπιστους και αδύναμους, συμβάλλοντας με τον πιο ακραίο τρόπο στο κλίμα τρομοκρατίας και αποπροσανατολισμού της κοινής γνώμης, που προσπαθεί να επιβάλλει η μνημονιακή και τα συμμαχικά της συστημικά ΜΜΕ. Δολοφονίες, ξυλοδαρμοί, βόμβες, μαχαίρια και τσεκούρια δε συνάδουν με τον πολιτισμό και την κουλτούρα, που υποτίθεται ότι υπερασπίζονται και δεν έχουν καμία θέση στην πολυπολιτισμική .
Η γενικευμένη φτωχοποίηση και εξαθλίωση της κοινωνίας, η διάλυση του κοινωνικού κράτους, η ανεργία, οι ιδιωτικοποιήσεις, οι περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, το σύνολο των μνημονιακών πολιτικών, που πλήττουν τη μεγάλη πλειοψηφία της κοινωνίας, δεν απασχολούν τους της Χ.Α. Αντιθέτως η διασφάλιση της κυριαρχίας και της κερδοφορίας του μεγάλου κεφαλαίου, όλων όσων κέρδιζαν στα της πλασματικής ανάπτυξης και συνεχίζουν να κερδίζουν μέσα στην , πάντα στις πλάτες του κόσμου της εργασίας,  αποτελούν κομβικής σημασίας ζητήματα για τη συμμορία της Χ.Α.
Η ενότητα του κόσμου της εργασίας, υπό ταξική σκοπιά, ανεξαρτήτως χρώματος, θρησκείας και καταγωγής είναι επικίνδυνη για το σύστημα που διαρκώς γεννά κρίσεις, όπως η σημερινή. Την ενότητα αυτή στοχοποιούν και οι εθνικισμοί όλων των πλευρών. Σε αγαστή συνεργασία και σύμπλευση μεταξύ τους προσπαθούν να διχάσουν την κοινωνία, να ορθώσουν διαχωριστικές γραμμές, να κατασκευάσουν εσωτερικούς εχθρούς, να τρομοκρατήσουν.
Οι συνεχείς προκλήσεις των νεοναζί και η στοχοποίηση της μειονότητας στην ευαίσθητη περιοχή της Θράκης, με τις ευλογίες της κυβέρνησης του Α. Σαμαρά είναι άκρως επικίνδυνες. Ο φασισμός, βασικό εργαλείο του σάπιου καπιταλισμού και η καταπολέμηση του μας αφορά όλες και όλους. Πρώτα οι μετανάστες, τώρα η μειονότητα, αργότερα όσοι υψώνουν το ανάστημα τους στις μνημονιακές πολιτικές, όσοι επιλέγουν να μη ζουν με το φόβο, το μίσος, το ρατσισμό. Να μην επιτρέψουμε η πολυπολιτισμική Ξάνθη να γράψει και άλλες μαύρες σελίδες στην ιστορία της, να αγωνιστούμε όλοιες για μια κοινωνία χωρίς διακρίσεις, όπου οι ανάγκες των πολλών θα είναι πάνω από τα συμφέροντα των λίγων.
Νέοι-Νέες
ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ

Η τρομοκρατία των νεοναζί, δε θα περάσει…

Tags: , , , , , , , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: