Η συγκλονιστική μαρτυρία της Κ.Ζ: »Έτσι δέχτηκα τη σφαίρα στη Μιλάτου»

Η συγκλονιστική μαρτυρία της Κ.Ζ: Έτσι δέχτηκα τη σφαίρα στη Μιλάτου

Λίγες ώρες μετά τον απίστευτο τραυματισμό της, στον πιο πολυσύχναστο πεζόδρομο της πόλης του Ηρακλείου και φυσικά μετά το χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε για την αφαίρεση της σφαίρας, η άτυχη Κ.Ζ. μιλά… στο Flashnews.gr για τα ξημερώματα της Μ. Πέμπτης και το αιματηρό περιστατικό που παραλίγο να της κοστίσει ακόμα και τη ζωή.

»Ήμουν σε ένα μπαρ της Μιλάτου, κάποια στιγμή βγήκα για λίγο στο πεζόδρομο και ακούω τον πρώτο πυροβολισμό. Λίγο μετά, έρχεται ο δεύτερος και αισθάνομαι ένα τσούξιμο στο πόδι. Τότε αντιλαμβάνομαι πως έχω τραυματιστεί, παράλληλα βλέπω και ένα άνδρα με ένα μαύρο μπουφάν να τρέχει.

Τότε βγήκαν από το μπαρ τα αδέρφια μου και με μετέφεραν στο » λέει η Κ.Ζ., η οποία είδε το χάρο με τα της, κυριολεκτικά από το πουθενά. Την ίδια ώρα οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποιο αποτέλεσμα.

Να σημειώσουμε πως είναι το τρίτο σοβαρό περιστατικό το οποίο λαμβάνει χώρα στο Ηράκλειο το τελευταίο διάστημα, μετά την επίθεση με…χειροβομβίδα σε κρεοπωλείο και την καταστροφή με όπλα του αυτοκινήτου ενός καθηγητή του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Η τοπική . εξέδωσε ανακοίνωση η οποία αναφέρει:

«Χθες (02.05.2013), τα ξημερώματα, στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου, δύο ημεδαποί ηλικίας 43 και 55 ετών, πυροβόλησαν σε βάρος 24χρονου ημεδαπού, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό 25χρονης ημεδαπής.

Ειδικότερα, χθες (02.05.2013), τα ξημερώματα, κατά τη διάρκεια προκαθορισμένης συνάντησης που είχαν ο 24χρονος και ένας 54χρονος ημεδαπός, για μεταξύ τους διαφορές, δυο (2) ακόμη ημεδαποί ηλικίας 43 και 55 ετών, πυροβόλησαν σε βάρος του 24χρονου, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό 25χρονης.

Η 25χρονη μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου.

Το προανακριτικό διεξάγεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου ενώ έρευνες διεξάγονται για τον εντοπισμό και τη των δραστών.»

flashnews.gr
Η συγκλονιστική μαρτυρία της Κ.Ζ: Έτσι δέχτηκα τη σφαίρα στη Μιλάτου Η συγκλονιστική μαρτυρία της Κ.Ζ: Έτσι δέχτηκα τη σφαίρα στη Μιλάτου

Η συγκλονιστική μαρτυρία της Κ.Ζ: Έτσι δέχτηκα τη σφαίρα στη Μιλάτου

Tags: , , , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: