Η προετοιμασία των αιωνίων

Απόψε στις 21:15 ο Παναθηναϊκος υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα στο ΟΑΚΑ για μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση καθώς οι πράσινοι μετά τη νίκη τους επί της Μάλαγα θέλουν να συνεχίσουν στους ίδιους ρυθμούς και ο Ερυθρός Αστέρας βρίσκεται σε πολύ καλή στιγμή όπως δήλωσε και ο Σάσα Τζόρζεβιτς.
O Νίκος Παππάς έχει τεθεί εκτός «μάχης» για την αναμέτρηση μετά από θλάση στο δεξί γαστροκνήμιο στην αναμέτρηση με την Κηφισιά.
ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα δήλωσε πως Ο Ερυθρός Αστέρας έχει παίκτες μαχητές και πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι για να αντιμετωπίσουμε κάθε πρόβλημα που μπορεί να μας βάλουν. Ο Τζέιμς Γκιστ τόνισε πως πρέπει να είναι και αυτός αλλά και οι συμπαίκτες του προσεκτικοί από την αρχή.

Σκληρή προετοιμασία για το Ολυμπιακό ενόψει το αυριανό παιχνίδι στο ΣΕΦ απέναντι στη Μπάμπερκ που αναμένετε να έχει πολύ ανεβασμένους ρυθμούς και από τις δυο πλευρές.
Οι ερυθρόλευκοι φιλοξενούν την γερμανική ομάδα των Αντρέα Τρινκιέρι και Νίκου Ζήση στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του ΤΟΡ 16.
Όλοι οι παίκτες του ολυμπιακού είναι έτοιμοι εκτός από τους Πάτρικ Γιανγκ και Ματ Λοτζέσκι που θα παραμείνουν στα πιτς.
Ο Γιανγκ προβλέπετε να χάσει όλη την σεζόν ενώ ο Λοτζέσκι συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα αποθεραπείας.
Ο Νίκος Ζήσης παραδέχτηκε πως το έργο της Μπάμπεργκ στο ΣΕΦ είναι πολύ δύσκολο και πως στόχος της ομάδας του είναι να παρουσιαστεί ανταγωνιστική μέχρι το τέλος.
Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αναγνωρίζει το δυναμισμό και την τακτική της αντίπαλης ομάδας και περιμένει ανάλογη αντίδραση με συγκέντρωση και υπομονή από τους παίκτες του.

Χριστίνα Κουτρούμπα

Action24.gr-Athlitika

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: