Η ποκαλυπτική επιστολή της Βικτόρια στην Vogue που κυκλοφορείΒικτόρια Μπέκαμ:Η «μεθυσμένη» γνωριμία και το τηλέφωνο πάνω σε ένα εισιτήριο

Υπάρχει έρωτας από την πρώτη ματιά; Για τη Βικτόρια Μπέκαμ υπάρχει και έζησε αυτό το μοναδικό συναίσθημα όταν πριν 19 χρόνια είδε για πρώτη φορά τον σύζυγό της πλέον Ντέιβιντ.

Η 42χρονη Βικτόρια στη βρετανική Vogue δημοσιεύει ένα γράμμα προς τον νεότερο εαυτό της και εκεί αποκαλύπτει πράγματα για τη σχέση της με τον πρώην άσο των γηπέδων.

Για τη σχέση τους έχει μιλήσει και ο Μπέκαμ ο οποίος έχει δηλώσει ότι αναστατώθηκε μαζί της από την πρώτη στιγμή που την είδε στο βίντεο κλιπ των Spice Girls «Say You’ll Be There»: «Αυτό το κορίτσι θα γίνει δικό μου, σκέφτηκα μόλις την είδα. Είναι η ενσάρκωση της τελειότητας για μένα. Το ήξερα ότι αν με ήθελε και εκείνη θα μέναμε μαζί για πάντα».

Λίγο μετά γνωρίστηκαν από κοντά και όπως λέει η Βικτόρια «ήταν κεραυνοβόλος έρωτας και για τους δυο μας».

Στην επιστολή που υποτίθεται στέλνει η Βικτόρια στη νεότερη εκδοχή του εαυτού της γράφει:

«Μάθε περισσότερα για το ποδόσφαιρο, ειδικά τι είναι το οφσάιντ. Και ναι υπάρχει έρωτας από την πρώτη ματιά. Θα το ζήσεις σε ένα από τα σαλόνια του Ολντ Τράφορντ , αν και θα είσαι μεθυσμένη και δεν θα θυμάσαι πολλές λεπτομέρειες. Οι άλλοι παίκτες θα κάθονται στο μπαρ με τις κοπέλες τους και τότε θα δεις τον Ντέιβιντ με την οικογένειά του. Τότε δεν θα είναι καν βασικός στην ομάδα, εσύ είσαι η διάσημη της υπόθεσης. Και το χαμόγελό του είναι τόσο γλυκό. Είσαι και εσύ πολύ δεμένη με την οικογένειά σου και νιώθεις ότι ταιριάζετε. Θα σου ζητήσει το τηλέφωνό σου (ακόμα κουβαλάει μαζί του το εισιτήριο Λονδίνο-Μάντσεστερ πάνω στο οποίο έγραψες τον αριθμό)».

Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1999 και έχουν μαζί τέσσερα παιδιά: τον 17χρονο Brooklyn, τον 14χρονο Romeo, τον 11χρονο Cruz και την 5χρονη Harper.

media

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: