Η παρουσίαση της ρακέτας Bela CUPRA V2 και η ανανέωση της συνεργασίας της CUPRA με την εταιρία Wilson

H CUPRA για μία ακόμα φορά συνεργάζεται με την εταιρία Wilson, η οποία είναι κορυφαία σε αθλήματα με ρακέτα. Ταυτόχρονα με τον ambassador Fernando Belasteguín, λανσάρει  μια καινούρια συλλογή που περιλαμβάνει: ρακέτα, τσάντα και t-shirts padel. Έχοντας κοινό πάθος για το παιχνίδι, αυτή η συνεργασία αποτελεί μία συναρπαστική εξέλιξη και για την CUPRA αλλά και την κοινότητα padel,  αφού συνεχίζουν να δημιουργούν ένα νέο κύμα σπορ συναισθημάτων.

O Fernando θα κάνει το ντεμπούτο του με την ανανεωμένη Bela CUPRA ρακέτα στο επερχόμενo, υψηλού κύρους event του Παγκόσμιου Padel Tour, στη Βαλένθια (1-9 Ιουλίου). Αυτή η νέα και δυναμική ρακέτα, βασισμένη στο μοντέλο της φημισμένης Wilson Bela Elite, αναδεικνύει τη δέσμευση της CUPRA να ξεπεράσει τα όρια της καινοτομίας.

Η καινούρια Wilson Bela CUPRA V2 ρακέτα padel χαρακτηρίζεται από ένα εκπληκτικό μαύρο σχέδιο με χάλκινο logo, συνδυάζοντας την κομψότητα και τη δύναμη. Είναι λεπτομερώς σχεδιασμένη με SpinEffect τεχνολογία, ενσωματώνοντας ανάγλυφες επιφάνειες και υλικά από ανθρακονήματα, προκειμένου να μεγιστοποιήσει τη δύναμη και τον έλεγχο στο γήπεδο.  Με κέντρο βάρους 260mm, ακτίνα 38mm και βάρος 365γρ, αυτή η ρακέτα αποτελεί για τους παίχτες τον τέλειο συνδυασμό δύναμης, ελέγχου και άνεσης.

«Η CUPRA και ο κόσμος του padel μοιράζονται κάτι παραπάνω από ένα απλά ανταγωνιστικό πνεύμα – είναι περιστοιχισμένοι από μία κοινότητα ανθρώπων, καθοδηγούμενων από το πάθος τους» δήλωσε ο Prieto, Global Marketing Director CUPRA. «Η CUPRA δεσμεύτηκε με το padel από την αρχή. Δεν σταματήσαμε ποτέ να πιστεύουμε στη δυναμική του, η οποία έχει αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια».

«Η εταιρία Wilson έχει δεσμευτεί να ενθαρρύνει κάθε άτομο μέσα από τις αξίες του αθλήματος, και το Padel μαζί με την αναπτυσσόμενη κοινότητά του ανά τον κόσμο, αποτελεί βασικό πυλώνα επίτευξης της συγκεκριμένης αποστολής», είπε ο Iñaki Cabrera, Wilson Global Business Director Padel.

Ο Fernando είναι ήδη στο circuit του padel για περισσότερα από 25 χρόνια και συνεχίζει να μοιράζεται το ίδιο πάθος, με αυτό που είχε όταν πρωτοξεκίνησε ως επαγγελματίας παίχτης  το 1995. Η Wilson Bela CUPRA V2 ρακέτα δίνει σε όλους τους παίχτες τη δυνατότητα να χαράξουν τον δικό τους μύθο, ακριβώς όπως κάνει ο Bela στο γήπεδο.

Tην καινούρια Wilson Bela CUPRA V2 ρακέτα  padel όποιος επιθυμεί μπορεί κανείς να την παραγγείλει είτε μέσα από το site της εταιρίας Wilson (www.wilson.com)  είτε από το Δίκτυο της CUPRA.

 

 

Η παρουσίαση της ρακέτας Bela CUPRA V2 και η ανανέωση της συνεργασίας της CUPRA με την εταιρία Wilson gr.

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: