Η Opel στην Ελλάδα ετοιμάζει εκπλήξεις για το 2024

 

Το Πανελλήνιο Συνέδριο της Opel στην Ελλάδα είχε δύο σημαντικά θέματα. Πρώτον την ανακοίνωση του ανανεωμένου επίσημου δικτύου, όπου δυναμικά στελέχη θα επανδρώσουν τις κάθετες μονάδες και δεύτερον τα εμπορικά σχέδια για το 2024.

Στο συνέδριο συμμετείχαν οι Επίσημοι Διανομείς Opel από ολόκληρη την Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένων των νέων συνεργατών που έχουν ενταχθεί στο Δίκτυο Opel, καθώς και τα στελέχη της Opel Hellas και του Ομίλου Συγγελίδη. Την ημέρα του συνεδρίου έγινε και η κοπή πίτας του Δικτύου Διανομέων Opel.

Ο κος Πέτρος Πιπερίδης, Γενικός Διευθυντής των εταιρειών Peugeot, Citroen, DS και Opel του Ομίλου Συγγελίδη, καλωσόρισε τους νέους Διανομείς στο Δίκτυο Opel και επισήμανε τη σημαντική συνεισφορά του Δικτύου στις εμπορικές επιτυχίες που πέτυχε η Opel την περασμένη χρονιά.

Η Opel βρέθηκε στη 2η θέση της συνολικής κατάταξης στην αγορά των επιβατικών οχημάτων, ενώ το Corsa αναδείχτηκε πρωταθλητής της Ελληνικής αγοράς, κατακτώντας την 1η θέση των πωλήσεων, ανεξαρτήτως κατηγορίας.

Στο πλαίσιο των εργασιών του συνεδρίου παρουσιάστηκαν οι εμπορικοί στόχοι της Opel για το 2024, καθώς και οι στόχοι αναφορικά με τους δείκτες ικανοποίησης πελάτη, σύμφωνα πάντα με τη στρατηγική της Opel και του Ομίλου Συγγελίδη να προσφέρουν μία υψηλού επιπέδου εμπειρία στους πελάτες τους.

Η Opel στην Ελλάδα ετοιμάζει εκπλήξεις για το 2024 gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: