Η κοινή πορεία της Toyota και της Suzuki στην Ινδία

 

 

Θυμηθείτε ότι στην Ινδία θα μαζευτούν και θα στήσουν τα εργοστάσιά τους όλες οι αυτοκινητοβιομηχανίες. Σοβαροί άνθρωποι οι Ινδοί. Και τα μεροκάματα χαμηλά. Η συνεργασία της Toyota με τη Suzuki για κοινή τους πορείας στην αναπτυσσόμενη αγορά της Ινδίας  ανακοινώθηκε πριν  από περίπου δυο μήνες. Η Toyota και η Suzuki  επιθυμούν να αναπτύξουν ένα νέο αρκετά αποδοτικό και συμπαγή κινητήρα.

Πλέον έρχονται στη δημοσιότητα περισσότερα στοιχεία σχετικά με τη συνεργασία των δυο ιαπωνικών εταιριών.. Συγκεκριμένα η Toyota και η Denso θα αναλάβουν για το σκοπό αυτό την τεχνολογική υποστήριξη της Suzuki, η οποία θα επιφορτιστεί με την ανάπτυξη του εν λόγω κινητήρα. Τα μοντέλα που θα διατίθενται στην αγορά της Ινδίας,  θα είναι κατασκευασμένα από την Suzuki πληρώντας τις τοπικές ανάγκες και προδιαγραφές. Τα ίδια μοντέλα που θα προσφέρει στο δίκτυο πωλήσεων της η Suzuki στην Ινδία θα διαθέτει και η Toyota. Παράλληλα στα πλάνα της Toyota και της Suzuki είναι να λανσάρουν τα μοντέλα τους όχι όνο στην Ινδία, αλλά σε Αφρική και σε διάφορες αγορές του κόσμου, διευρύνοντας επίσης το δίκτυο των υπηρεσιών σέρβις και εφοδιασμού ανταλλακτικών που προσφέρουν εκεί.

Σε σχετική δήλωση του ο πρόεδρος της Toyota, Ακίο Τογιόντα, αναφέρει: «Ως μέλη της ινδικής κοινωνίας, η Toyota, μαζί με την Suzuki, θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να ενισχύσουμε την ελευθερία και τη διασκέδαση σε μια μελλοντική κοινωνία κινητικότητας. Επίσης θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τα οχήματα που κατασκευάζονται την Ινδια αγαπητά στην Αφρική και σε πολλές άλλες χώρες του κόσμου».

 

 

Η κοινή πορεία της Toyota και της Suzuki στην Ινδία

now24.gr-auto

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: