Η Κίνηση Αλληλεγγύης Πολιτών Αλεξανδρούπολης ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ!!!!!!!!

Η Κίνηση Αλληλεγγύης Πολιτών Αλεξανδρούπολης ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ!!!!!!!!
Ευχαριστούμε τον Γιάννη Βλάχο, παραγωγό λαχανικών και έμπορο στη Λαϊκή αγορά της Αλεξανδρούπολης, ο οποίος προσέφερε στην Κίνησή μας λαχανικά για τις ανάγκες των οικογενειών που βοηθάμε.
Η ενέργειά του  μας συγκίνησε ενώ η ανιδιοτέλειά του , και η δήλωσή του για συνεχή , μας ενδυνάμωσε.
Επίσης ο έμπορος κ. Καραμαγιάς για ακόμη μία φορά μας προσέφερε και λαχανικά. Του στέλνουμε

τις ευχαριστίες μας για την συνεχή του υποστήριξη. Ευχαριστούμε και τον φίλο Δημήτρη Μ. για την ποσότητα σαπουνιού που μας διέθεσε.
Βασιζόμαστε και προτιμούμε τους τοπικούς παραγωγούς και τα τοπικά προϊόντα στέλνοντας ένα παράλληλο μήνυμα αλληλεγγύης προς την τοπική παραγωγή, την μόνη κινητήριο δύναμη η οποία μπορεί να μας βγάλει από το οικονομικό τέλμα. Από το πνευματικό τέλμα θα μας βγάλει η επιστροφή στις χαμένες μας αξίες, στην χαμένη μας ταυτότητα και στην χαμένη μας ανθρωπιά.
Η Κίνησή μας, συν Θεώ, δυναμώνει και προσφέρει καθημερινά. Για ενάμισυ έτος κάνουμε οργανωμένα αυτό που γινόταν μεμονωμένα. Η Κίνησή μας βρίσκεται κοντά στις οικογένειες που υποσιτίζονται και κρυώνουν. Ο αγώνας μας συνεχίζεται, χωρίς κάμερες και μικρόφωνα, χωρίς φωτογραφίες και κενές δηλώσεις, χωρίς ανταλλάγματα και απαιτήσεις,  αλλά με έργα και πράξεις ώστε κανείς να μη κρυώσει, κανείς να μην πεινάσει.

Tags: , , , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: