Η Jeep ζεσταίνει τις μηχανές της για τη μεγάλη περιπέτεια στο 57ο Easter Jeep Safari

Το Easter Jeep Safari αποτελεί την πλέον γνωστή και μεγάλη ετήσια διοργάνωση της Jeep σε παγκόσμιο επίπεδο. Ειδικά στην Αμερική το Easter Jeep Safari είναι ιδιαίτερα αγαπητό. Χιλιάδες φίλοι της μάρκας κατακλύζουν την Moab στη Γιούτα των Η.Π.Α για να παρακολουθήσουν τις προσπάθειες των αγωνιζομένων.

Για φέτος η διοργάνωση έχει προγραμματισθεί για την 1η Απριλίου. Η Αμερικανική μάρκα για αυτές τις  εννέα ημέρες ετοιμάζει για ακόμα μια φορά μια σειρά εκπλήξεων για το κοινό. Ο θεσμός πλησιάζει τις έξι δεκαετίες ζωής και είναι συνυφασμένος με την περιπέτεια.


T

Πετυχαίνοντας κάθε φορά να ξεπεράσει τον εαυτό της, η Jeep και τη φετινή χρονιά θα παρουσιάσει μια νέα σειρά εντυπωσιακών πρωτοτύπων, τη δημιουργία των οποίων έχει επιμεληθεί το σχεδιαστικό τμήμα της μάρκας σε συνεργασία με την Jeep Performance Parts (JPP).

Εστιάζοντας στις κορυφαίες εκτός δρόμου δυνατότητες, αλλά και τη ξεχωριστή εμφάνιση, τα πρωτότυπα του Easter Jeep Safari έχουν γράψει τη δική τους ιστορία. Δεν είναι λίγες οι φορές που η Jeep παίρνοντας κάποια στοιχεία από τα αυτοκίνητα που συμμετέχουν στις δοκιμασίες των εννέα ημερών , βγάζει αντίστοιχα αυτοκίνητα στην παραγωγή. Όπως για παράδειγμα το πολύ ιδιαίτερο χρώμα Earl που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο πρωτότυπο Gladiator Farout το 2020 και στη συνέχεια έγινε διαθέσιμο με το Jeep Gladiator.

Περίπου 20 ημέρες πριν ξεκινήσει αυτή η μεγάλη γιορτή, η Jeep άρχισε να διοχετεύσει στοιχεία για τα εντυπωσιακά πρωτότυπα που θα αποκαλύψει την 1η Απριλίου στη Moab. Τα δύο πρώτα σκίτσα επιβεβαιώνουν ότι για ακόμα μια χρονιά η εστίαση θα βρίσκεται στις ακραίες εκτός δρόμου δυνατότητες, την απρόσκοπτη επαφή με τη φύση και βέβαια τα εντυπωσιακά χρώματα.

Η Jeep υπόσχεται ότι στο φετινό Easter Jeep Safari θα παρουσιάσει και ένα εξηλεκτρισμένο Jeep 4xe, το οποίο θα ολοκληρώσει τις πλέον δύσκολες διαδρομές της Moab με μηδενικό θόρυβο και ρύπους, κάνοντας πραγματικότητα τη φιλοσοφία “Zero Emission Freedom” της μάρκας.

Η Jeep ζεσταίνει τις μηχανές της για τη μεγάλη περιπέτεια στο 57ο Easter Jeep Safari gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: