Η Jeep στον όμιλο FCA

Η Jeep στην Ελλάδα αλλάζει στρατόπεδο. Ίσως –για το χώρο του αυτοκινήτου στην ελληνική αγορά — είναι η πιο σημαντική είδηση.Και αυτό γιατί μετά από μια μακρά περίοδο πετυχημένης πορείας της Jeep στην Ελλάδα κάτω από την ομπρέλα του Ομίλου Συγγελίδη η εταιρία με τα Jeep θα ελέγχεται πλέον από τον όμιλο FCA.

Την είδηση ανακοίνωσε με ένα δελτίο τύπου η FCA. Σύμφωνα με το δελτίο που εκδόθηκε χθες 1η Απριλίου – και δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο αστείο – αναφέρονται τα εξής:

« Μετά από πολυετή επιτυχημένη συνεργασία στην Ελληνική αγορά, η FCA και ο Όμιλος Συγγελίδη, συμφώνησαν να τερματίσουν τις κοινές τους δραστηριότητες, όσον αφορά στην εισαγωγή της μάρκας Jeep στην Ελλάδα, όσο και σε σχέση με τη διανομή των μαρκών Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Abarth και Mopar στην Ελλάδα.

Από τις 15 Απριλίου τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της μάρκας Jeep θα πωλούνται και εξυπηρετούνται από διανομείς οι οποίοι θα υπάγονται απευθείας στην FCA Greece, όπως συμβαίνει ήδη για τις μάρκες Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo, Abarth και Mopar.

Η FCA θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Όμιλο Συγγελίδη, τον επί πολλά έτη συνεργάτη της στην Ελλάδα, για την συμβολή του στην σφαιρική ανάπτυξη και ενδυνάμωση των μαρκών της FCA στην Ελληνική αγορά και εύχεται στον Όμιλο Συγγελίδη κάθε επιτυχία στις μελλοντικές του δραστηριότητες.

Ο Όμιλος Συγγελίδη ευχαριστεί την FCA και εύχεται κάθε επιτυχία στα μελλοντικά της σχέδια».

 

 

 

Η Jeep στον όμιλο FCA gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: