Η ιταλική τροχαία έβαλε στα ταμεία της 106.000 ευρώ από τις κλήσεις που κόπηκαν τη βραδιά της φιέστας τίτλου της Νάπολι

Σχεδόν δύο μήνες αφότου κατέκτησε το πρωτάθλημα της Serie A η Νάπολι έγινε γνωστός και ο… λογαριασμός από την ιταλική τροχαία. Τα όργανα της τάξης στη διάρκεια της νύχτας της 23ης Απριλίου μέχρι και τα ξημερώματα της 24ης, έκοψαν συνολικά 255 κλήσεις.

Τα πρόστιμα έπεσαν… βροχή στη Νάπολη καθώς οι πολίτες βγήκαν κατά εκατοντάδες χιλιάδες με μηχανάκια και αυτοκίνητα να πανηγυρίσουν τη μεγάλη επιτυχία – το πρώτο σκουντέντο των «παρτενοπέι» σε 33 χρόνια, το πρώτο πρωτάθλημα από την εποχή του Ντιέγκο Μαραντόνα. Όπως ήταν λογικό και αναμενόμενο κανείς δεν έδωσε σημασία στον κώδικα οδικής κυκλοφορίας.

Ένα από τα… παραδείγματα της παράνομης συμπεριφοράς των οπαδών κατέγραψαν οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές μέσα από το πούλμαν καθώς επέστρεφαν από το Τορίνο μετά τη νίκη τους με 1-0 επί της Γιουβέντους που «σφράγισε» τον τίτλο.

Σε αναζήτηση προπονητή

Κι ενώ οι οπαδοί πλέον καλούνται να… πληρώσουν για τους ξέφρενους και απρόσεκτους πανηγυρισμούς τους, ο σύλλογος παραμένει σε αναζήτηση προπονητή μετά από το «αντίο» του Λουτσιάνο Σπαλέτι. Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, φαβορί για να αναλάβει τον σύλλογο είναι ο Γάλλος τεχνικός Κριστόφ Γκαλτιέ που μέχρι πρότινος καθόταν στον πάγκο της Παρί Σεν Ζερμέν.

Παράλληλα, ο ιδιοκτήτης του κλαμπ, Αουρέλιο ντε Λαουρέντις, δίνει «μάχη» για να κρατήσει τους καλύτερους παίκτες της ομάδας στο ρόστερ της. Η Μπάγερν Μονάχου ενδιαφέρεται θερμά για τον στράικερ Βίκτορ Όσιμεν και είναι διατεθειμένη να δώσει ως και 100 εκατομμύρια, ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να πάρει τον σέντερ μπακ Κιμ Μιν – Τζάε.

Ο,ΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙΝαπολιοπαδοιπροστιμο

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: