Η γυναίκα που υποστηρίζει ότι μιλά με νεκρά κατοικίδια και μεταφέρει «μηνύματα» στους ιδιοκτήτες τους

Την υπερδύναμη (!) της ομιλίας με νεκρά ζώα ισχυρίζεται πως έχει μια 51χρονη γυναίκα από το Μέιν των Ηνωμένων Πολιτειών. Ο λόγος για την Danielle MacKinnon, η οποία αυτοαποκαλείται «ψυχικός δίαυλος επικοινωνίας με τα ζώα», ή σε απλή μετάφραση μπορεί να επικοινωνεί με νεκρά κατοικίδια. Η ίδια δήλωσε στη New York πως αρχικά δεν την πίστευε κανείς, ωστόσο επιμένει πως όχι μόνο μπορεί αλλά το αποδεικνύει και σε κάθε ευκαιρία.

Η οικογένεια και οι φίλοι της πίστεψαν την Danielle όταν το σκυλί που είχε τότε, η Bella, αρρώστησε και επισκέφτηκε ένα μέντιουμ ζώων (!), το οποίο διέκρινε το ταλέντο της 51χρονης.

View this on Instagram

A d by Danielle MacKinnon (@daniellemackinnon1)

Η Danielle περιέγραψε την εμπειρία ως μεταμορφωτική και από το 2005 που ξεκίνησε την εργασία της έχει στο πελατολόγιό της αρκετούς διάσημους, ανάμεσά τους, την Μαρία Μενούνος.

«Τα ζώα μου λένε να αφήσω τη δουλειά μου. Ήταν τρομακτικό», δήλωσε η MacKinnon.

Η 51χρονη ισχυρίζεται πως το μόνο που χρειάζεται για να έρθει σε επικοινωνία με το νεκρό ζώο είναι το όνομά του και στη συνέχεια η ίδια επικοινωνεί με το πνεύμα του.

View this on Instagram

A d by Danielle MacKinnon (@daniellemackinnon1)

«Πολλοί άνθρωποι θέλουν να επικοινωνήσουν με το κατοικίδιό τους όταν αυτό πεθάνει. Τα μηνύματα που συνήθως τους στέλνουν είναι ‘σε είδα να φοράς χθες το μπλε μπλουζάκι σου’. Θέλουν να τους δείξουν πως είναι κοντά τους», σχολίασε.’

Η pet communicator κάνει θραύση στο TikTok, έχοντας περισσότερους από 180.000 followers ωστόσο στο Instagram δεν τα πάει και τόσο καλά, έχοντας 12.400 ακόλουθους.

Μαλιστα, αρκετές φορές μιλάει για θέματα τα οποία τα ζώα δεν μπορούν να μιλήσουν καθώς είναι απασχολημένα και σχολίασε πως τα κατοικίδιά μας από την… απέναντι πλευρά θέλουν από εμάς να τους δίνουμε περισσότερη προσοχή.

«Υπάρχει ένα πράγμα που λένε συνέχεια. Και αυτό που λένε διαρκώς και δεν τους το λέμε εμείς είναι πως τα αγαπάμε. Μας θυμώνουν επειδή δίνουμε μεγαλύτερη προσοχή σε απλά πράγματα και όχι στις ανάγκες τους. Αυτό μου θέλουν να μας πουν είναι “εδώ είμαι, δώσε μου σημασία”», σχολίασε.

Η MacKinnon έχει γράψει και βιβλίο για το θέμα με τίτλο «The Incredible Animal Afterlife: What Your Pet Wants You to Know».

Ο,ΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙζωακατοικιδια

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: