Η Ferrari έκανε το 1-2 στο Practice 2 στο Λας Βέγκας- Στις 06.30 ξεκινάει το Practice 3

Με αρκετά απρόοπτα, μεγάλες καθυστερήσεις και εκνευρισμό έγιναν τα δεύτερα ανεπίσημα δοκιμαστικά στην πίστα «Las Vegas Strip Circuit» μήκους 6.201 μέτρων. Αύριο στις 06.30 ώρα Ελλάδος θα γίνουν τα τρίτα ελεύθερα δοκιμαστικά

Στις τέσσερις τα ξημερώματα και με μεγάλες καθυστερήσεις λόγω τεχνικών προβλημάτων στο δρόμο-πίστα στο Λας Βέγκας τελείωσαν τα δεύτερα ανεπίσημα δοκιμαστικά όπου η Ferrari έκανε το 1-2 με τους Leclerc και Sainz.

Στις 06.30 το πρωί (18/11- Σάββατο) θα γίνει το Practice 3 και στις 10.00 το πρωί θα γίνουν τα χρονομετρημένα (qualifying) δοκιμαστικά για την Pole Position.

Στα πρώτα ελεύθερα δοκιμαστικά ο Sainz χωρίς να έχει καμιά ευθύνη, χτύπησε σε ένα καπάκι από φρεάτιο και κατέστρεψε την SF-23. Προξένησε άθελά του ζημιά στον κινητήρα του, το Energy Store και  το Control Electronics.

Αμέσως ξεκίνησε ένας μαραθώνιος από τους ανθρώπους της Ferrari να επισκευάσουν το μονοθέσιο αλλά και από τους υπεύθυνους της οργάνωσης που έπρεπε να επισκευάσουν το φρεάτιο αλλά και το δρόμο.

Οι μηχανικοί της Ferrari αναγκάστηκαν να αλλάξουν αρκετά εξαρτήματα της μονάδας ισχύος πράγμα που σημαίνει ποινή για το Sainz.

Οι δεύτερες ελεύθερες δοκιμές ξεκίνησαν με καθυστέρηση δύο ωρών.

H καινούργια πίστα ήταν άστρωτη και οι πιλότοι αντιμετώπισαν προβλήματα με την πρόσφυση. Είχαμε αρκετά τετ α κε αλλά ευτυχώς χωρίς να σημειωθεί κάποιο ατύχημα.

 

Σε λίγη ώρα ξεκινάει το Practice 3.

Το Las Vegas Strip Circuit έχει μήκος 6.201 μέτρα και οι αγωνιζόμενοι στους 50 γύρους θα πρέπει να καλύψουν συνολικά 310.05 km. Η πίστα χαρακτηρίζεται από τρεις ευθείες και 17 στροφές. Υπάρχουν δύο ζώνες DRS και η τελική ταχύτητα θα αγγίζει 342km/h. Η γραμμή τερματισμού βρίσκεται στη συμβολή των λεωφόρων Harmon και Koval Lane.

Η Pirelli για το Grand Prix του Λας Βέγκας στη Νεβάδα επέλεξε την τριάδα των πιο μαλακών γομών. Δηλαδή την C3, την  C4 και την C5, που προσδίδουν καλή πρόσφυση. Οι γόμες C3 ως P Zero λευκή/σκληρή, C4 ως P Zero κίτρινη/μέση και C5 ως P Zero κόκκινη/μαλακή. Είναι δηλαδή η πιο μαλακή επιλογή στη γκάμα ελαστικών.

 

 

Η Ferrari έκανε το 1-2 στο Practice 2 στο Λας Βέγκας- Στις 06.30 ξεκινάει το Practice 3 gr.

now24.gr-auto

Tags: , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: