Η FANTIC RACING έγραψε ιστορία με την πρώτη της νίκη στην MOTO2

Φανταστική, υπέροχη, καταπληκτική. Αυτά είναι μόνο μερικά επίθετα που περιγράφουν την απόδοση του Celestino Vietti και της Fantic στο Grand Prix της Αυστρίας.

Η νίκη του Cele ήταν μια πρόκληση. Η κούρσα του ήταν τέλεια. Διαχειρίστηκε τη φθορά των ελαστικών χωρίς να χάσει ούτε μια στροφή. Ανέκτησε χρόνο δευτερόλεπτο, δευτερόλεπτο, οδηγώντας την ομάδα Fantic Racing στην πρώτη της ιστορική νίκη της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Moto2.

Η ομάδα δούλεψε έντονα και πήρε επάξια αυτή τη περιζήτητη νίκη. Το να παίρνεις νίκη στην πρώτη χρονιά στη MOTO2, είναι μια επίδειξη δύναμης που θα εμπνεύσει ενθουσιασμό για τον επερχόμενο αγώνα στη Βαρκελώνη στην πίστα του Montmelo.

Ο 2ος αναβάτης της Fantic Borja Gomez ήταν και αυτός πρωταγωνιστής μιας εξαιρετικής κούρσας σε συνεχή εξέλιξη. Ο Ισπανός αναβάτης ολοκλήρωσε τον αγώνα του στη δέκατη έκτη θέση, ένα βήμα μακριά από τη ζώνη πόντων, φέρνοντας το καλύτερο αποτέλεσμα της σεζόν.

Celestino Vietti: “Όταν πέρασα τη γραμμή του τερματισμού, σκέφτηκα… ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. Είμαι ενθουσιασμένος με αυτό το αποτέλεσμα. Το αξίζουμε. Μετά από κακή τύχη στους τελευταίους αγώνες, επιτέλους φτάσαμε στο πρώτο σκαλί του βάθρου. Συγκινήθηκα. Τώρα πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Ευχαριστώ ιδιαίτερα την ομάδα που συνεχίζει να εργάζεται σκληρά κάθε Σαββατοκύριακο».

Borja Gomez: “Είχαμε έναν καλό αγώνα σήμερα. Αγωνίστηκα και ανάκτησα κάποιες θέσεις. Σήμερα ήμασταν κοντά στους πρώτους βαθμούς της σεζόν, συνεχίζοντας να βελτιωνόμαστε και είμαστε στο σωστό δρόμο.”

Η FANTIC RACING έγραψε ιστορία με την πρώτη της νίκη στην MOTO2 gr.

now24.gr-auto

Tags: , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: