Η Ένωση Όπλων αποθέωσε τη Σάρα Πέιλιν

Η Ένωση Όπλων αποθέωσε τη Σάρα Πέιλιν

Την περίοδο που ήταν υποψήφια Αντιπρόεδρος των στο πλευρό του Τζον ΜακΚέιν, στις προεδρικές εκλογές του 2008, η άλλοτε Κυβερνήτης…
της Αλάσκα Σάρα Πέιλιν είχε αυτοπροσδιοριστεί ως… “πίτμπουλ με κραγιόν”, όταν τη ρώτησαν πως θα περιέγραφε τον εαυτό της.

Φυσικά, εξελίχτηκε σε μια από τις πλέον ακραίες φωνές της συντηρητικής Αμερικής, υπέρμαχη και αγαπημένη του Tea Party, που παραμένει μεταξύ των υπ0ψηφίων να διεκδικήσουν το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών για τις προεδρικές εκλογές του 2016. Έστω κι αν έχει πλέον περάσει σε δεύτερο πλάνο.

Η εμφάνισή της πάντως ενώπιον των μελών της Εθνικής Ένωσης Όπλων των ΗΠΑ, της οποίας άλλωστε είναι και η ίδια μέλος, προκάλεσε… standing ovation, καθώς η Σάρα Πέιλιν δεν παρέλειψε να εξαπολύσει επίθεση κατά του Μπαράκ Ομπάμα για τα σχέδια του Λευκού Οίκου να επιβάλει περιορισμούς στην οπλοκατοχή.

“Τα ίδια ΜΜΕ που το 2004… άλλαξαν τα φώτα στον Πρόεδρο Μπους, επειδή χρησιμοποίησε κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας από την τραγωδία της 11ης Σεπτεμβρίου, δεν είχαν να πουν τίποτα για την κίνηση του Προέδρου Ομπάμα να χρησιμοποιήσει τους συγγενείς των παιδιών που χάθηκαν στο Newtown. Το συναίσθημα είναι φυσικά απαραίτητο, πρέπει όμως να το παραμερίζουμε, όταν καλούμαστε να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις. Οι Ρεπουμπλικανοί δεν θα έκαναν ποτέ αυτό που προσπαθεί να κάνει ο Πρόεδρος Ομπάμα”, δήλωσε η Σάρα Πέιλιν, εν μέσω θερμών χειροκροτημάτων από τα μέλη της Εθνικής Ένωσης Όπλων των Ηνωμένων Πολιτειών.
http://ysterografa.gr/

Η Ένωση Όπλων αποθέωσε τη Σάρα Πέιλιν Η Ένωση Όπλων αποθέωσε τη Σάρα Πέιλιν

Η Ένωση Όπλων αποθέωσε τη Σάρα Πέιλιν

Tags: , , ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: