Η εντυπωσιακή Alfa Romeo Tonale στο Golden Hall έως τις 4 Ιανουαρίου

Ένα από τα πιο σπορ και φινετσάτα C-SUV της αγοράς, η Alfa Romeo Tonale που σχεδίασε ο  Αλέξανδρος Λιώκης βρίσκεται από τις 7 Δεκεμβρίου στο Golden Hall.

Όσοι ενδιαφέρεστε να γνωρίσετε καλύτερα την Alfa Romeo Tonale έχετε την ευκαιρία να τη δείτε από κοντά στο Golden Hall (Λ. Κηφισίας 37Α, 15123 Μαρούσι) αλλά και να την …δοκιμάσετε μέχρι τις 4/1/2024.

Το C-SUV της Alfa Romeo, που σχεδίασε ο Έλληνας Αλέξανδρος Λιώκης μπορείτε ακόμη και να το οδηγήσετε. Σε επιλεγμένες ημερομηνίες θα υπάρχει δυνατότητα test drive και εξειδικευμένα στελέχη πωλήσεων θα λύνουν όλες τις απορίες σχετικά με το αυτοκίνητο.

Το αυτοκίνητο – το πιο σπορ και φινετσάτο C-SUV της Alfa Romeo- θα εκτίθεται στο ισόγειο του εμπορικού κέντρου έως και την Πέμπτη 4/1/2024 προκειμένου οι επισκέπτες να έρχονται σε άμεση επαφή με τις δυναμικές και κομψές γραμμές.

Η κορυφαία Tonale PHEV Q4 αποδίδει 280 PS, έχει ισχυρές επιδόσεις και εντυπωσιακό σύστημα κίνησης. Υπάρχει η δυνατότητα επιλογής κινητήρα. Τόσο ήπιας υβριδικής και Plug-In Hybrid τεχνολογίας, όσο και με κινητήρα πετρελαίου για όσους ταξιδεύουν συχνά.

Η εντυπωσιακή Alfa Romeo Tonale στο Golden Hall έως τις 4 Ιανουαρίου gr.

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: