Η Cupra ανακοίνωσε νέα συνεργασία με το Διεθνές Φεστιβάλ Φανταστικού Κινηματογράφου Sitges 

Η CUPRA ανακοίνωσε τη συνεργασία της με το Διεθνές Φεστιβάλ Φανταστικού Κινηματογράφου Sitges, της πιο σημαντικής παγκοσμίως κινηματογραφικής παρουσίασης ταινιών θρίλερ και φαντασίας. Το φεστιβάλ, όπου φέτος γιορτάζει τις 56 διοργανώσεις, θα καλωσορίσει  καλεσμένους από τον κόσμο  του κινηματογράφου καθώς επίσης και πολλούς πιστούς θαυμαστές.

Αυτή η συνεργασία, αντιπροσωπεύει την ισχυρή δέσμευση της CUPRA να υποστηρίζει δημιουργικά ταλέντα. Το Διεθνές Φεστιβάλ Sitges της Καταλονίας, που ξεκίνησε το 1968, έγινε ένα από τα πιο ευυπόληπτα φεστιβάλ κινηματογράφου στον κόσμο. Παρουσιάζει φιλμ, ταινίες μικρού μήκους, ντοκιμαντέρ που γυρίστηκαν πρόσφατα και δεν έχουν ξανά προβληθεί στην Ισπανία.

Το φεστιβάλ λειτουργεί ως μέσο για την ανάδειξη ταλέντων καθώς επίσης και παραγωγών ταινιών για να προωθήσει αρχικά τη δουλειά τους αλλά και για να τους φέρει κοντά με το κοινό και τους επαγγελματίες του χώρου, ιδιαίτερα για ταινίες τρόμου και φαντασίας. Η συνεργασία της CUPRA με το φεστιβάλ συμβαδίζει με την αποστολή της μάρκας που δεν είναι άλλη από το να εμπνεύσει και να ξεπεράσει τα όρια. Με την υποστήριξη του Φεστιβάλ, η CUPRA στοχεύει να συνεισφέρει στην ανάπτυξη και την αναγνώριση αυτού του κινηματογραφικού είδους.

Η συνεργασία αυτή συμπίπτει με την αποκάλυψη της υψηλής, αναμενόμενης συμμετοχής καλλιτεχνών στη φετινή διοργάνωση.

Ο Sven Schuwirth, COO CUPRA, δήλωσε: «Το Διεθνές Φανταστικό Φεστιβάλ Κινηματογράφου Sitges αποτελεί παγκόσμια αναφορά για αυτό το κινηματογραφικό είδος και είμαστε περήφανοι που μπορούμε να υποστηρίξουμε τα ταλέντα που αναδεικνύονται μέσα από αυτό. Με αυτή τη συνεργασία, στοχεύουμε να εμπνεύσουμε και να γοητεύσουμε το κοινό, ενώ ενισχύουμε τη δέσμευση της CUPRA στην καινοτομία και τη δημιουργικότητα.»

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Sitges που θα πραγματοποιηθεί 5 με 15 Οκτωβρίου, θα προβάλει μια ποικιλόμορφη επιλογή ταινιών που θα εξάψει τη φαντασία. Ως Επίσημος Αυτοκινητιστικός Συνεργάτης του Διεθνούς Φανταστικού Φεστιβάλ Κινηματογράφου, η CUPRA υπογραμμίζει τη δέσμευσή της να εμπνεύσει τον κόσμο από τη Βαρκελώνη.

Η Cupra ανακοίνωσε νέα συνεργασία με το Διεθνές Φεστιβάλ Φανταστικού Κινηματογράφου Sitges  gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: