Η ανάρτηση της Βέφας Αλεξιάδου για το ΚΚΕ που προκάλεσε χαμό στο ίντερνετ – Τι είπε η ίδια

Η Βέφα Αλεξιάδου προκάλεσε χαμό στο διαδίκτυο, με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. Ανεβάζοντας μια απλή φωτογραφία, στην οποία έγραφε «ΚΚΕ», πολλοί θεώρησαν πως η γνωστή μαγείρισσα έδειξε την αγάπη της στο κομμουνιστικό κόμμα.

Οι διαδικτυακοί φίλοι της κ. Βέφας ξαφνιάστηκαν με αυτή την ανάρτηση, καθώς δεν περίμεναν μια τέτοια αποκάλυψη από την ίδια. Κάποιοι από αυτούς έγραψαν σχόλια όπως «χάκαραν την κ. Βέφα», «γειά σου συντρόφισσα Βέφα» και «χωρίς τη Βέφα, γρανάζι δε γυρνά».

ΚΚΕ

ed by Vefa Alexiadou on Tuesday, June 13, 2023

Φυσικά, η Βέφα Αλεξιάδου δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός αυτό. Λίγες ώρες μετά την ανάρτησή της για το «ΚΚΕ», η ίδια έσπευσε να ξεκαθαρίσει την παρανόηση. Όπως τόνισε, μάλλον πρόκειται για λάθος, κάτι που οδήγησε στο να ανεβάσει κατά λάθος τη συγκεκριμένη φωτογραφία.

Τι να σκεφτώ Φεϊσμπουύκη μου? Μου ΄έμεινε μυαλό ύστερα από όλα τα τρελλά και παλαβά σχόλια σε μια ιστορία που εσύ …

ed by Vefa Alexiadou on Tuesday, June 13, 2023

«Τι να σκεφτώ Φεϊσμπούκη μου? Μου έμεινε μυαλό, ύστερα από όλα τα τρελά και παλαβά σχόλια σε μια ιστορία που εσύ ανέβασες, γιατί φυσικά δεν ανέβασα εγώ. Και καλά όλοι αυτοί, τόσο τους κόβει και αφορμή γυρεύουν να ρίξουν μαύρο σε ό,τι τους ενοχλεί που είναι άσπρο! Εσύ έτσι ανεξέλεγκτα δημοσιεύεις τόσες μπούρδες;

Ευτυχώς που δεν με ακουμπάνε οι κακές γλώσσες και όσο μελάνι και δηλητήριο να ρίξουν, άδικα λερώνουν το στόμα τους και μαυρίζουν τις ψυχές τους!».

Ο,ΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙΒεφα ΑλεξιαδουΚΚΕ

.

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: