Η Ambassador του οίκου KILIAN PARIS Βάσια Κωσταρά στην παρουσίαση του SMOKING HOT

Ο οίκος αρωμάτων KILIAN PARIS εξύμνησε τη γαλλική του κληρονομιά με τον πιο αισθησιακό τρόπο και παρουσίασε τη νέα σαγηνευτική δημιουργία Smoking Hot μέσα από μια σειρά εκδηλώσεων, κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας στο Παρίσι, που έλαβε χώρα από τις 25 Σεπτεμβρίου έως τις 2 Οκτωβρίου. Επίτιμη καλεσμένη για το brand υπήρξε η Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας και KILIAN PARIS  Ambassador Βάσια Κωσταρά, μία γυναίκα που ξεχωρίζει με το προσωπικό στυλ και τη θετική αύρα που αποπνέει, χαρακτηριστικά που εμπνέουν τον ιδρυτή του οίκου  για τη δημιουργία των εμβληματικών αρωμάτων του. 

Ο οίκος δημιούργησε μία αφορμή συνάντησης μέσα από το iconic pop-up KILIAN PARIS  bar στο Palace courtyard του θρυλικού ξενοδοχείου Plaza Athénée Hotel καθ’ όλη τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας και παρουσίασε τη νέα του προσθήκη στην αρωματική οικογένεια Smokes, το άρωμα Smoking Hot. 

Η εβδομάδα ολοκληρώθηκε με ένα μοναδικό Scented Smoke closing party, όπου υποδέχτηκε διάσημες προσωπικότητες και KILIAN PARIS Ambassadors, όπου άρωμα, μυστήριο και αισθησιασμός είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο. Η ατμόσφαιρα παρέσυρε τους καλεσμένους σε μια σαγηνευτική ομίχλη και αρωματικούς διαδρόμους που απέπνεαν νότες από φύλλα καπνού, shisha με άρωμα μήλου και άγρια βανίλια Bourbon. Η Βάσια Κωσταρά, ως ambassador του brand, ξεχώρισε για ακόμη μια φορά ανάμεσα στους εκλεκτούς καλεσμένους του ιδρυτή Kilian Hennessy.

Co-host της βραδιάς ήταν ο Sir John, ο Makeup Creative Director του brand, ο οποίος τίμησε τους  λαμπερούς καλεσμένους και απόλαυσαν signature cocktails εμπνευσμένα από την αρωματική δημιουργία Smoking Hot. Ανάμεσά στους εκλεκτούς καλεσμένους ήταν οι Amy Jackson, Ed Westwick, Kelly Rutherford, Taylor Hill, Barbara Palvin, Ashley Park, Pelayo, Maria Borges, Chico Lachowski, Flora Coquerel, Alison Toby, Mary Leest, Ellen Von Unwerth και πολλοί άλλοι. 

.

Πηγή: Protothema.gr

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: