Η αγωνιστική χρονιά θα κλείσει με το Seajets 42ο Ράλλυ Παλάδιο στις 2 Δεκεμβρίου

Η φετινή αγωνιστική χρονιά χρονιά θα τελειώσει φέτος με το Seajets 42ο Ράλλυ Παλάδιο που θα γίνει το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2023, με επίκεντρο τη Μάνδρα Αττικής.

Το Seajets 42ο Ράλλυ Παλάδιο θα έχει ως επίκεντρο τη Μάνδρα Αττικής. Από την πλατεία  Αιόλου στις 2 Δεκεμβρίου, θα γίνει η εκκίνηση αλλά και ο τερματισμός ενώ στον ίδιο χώρο θα είναι το Service Park αλλά και το Park Ferme του αγώνα.

Κάθε φορά που γίνεται αγώνας κοντά στην Αττική οι ειδικές διαδρομές γεμίζουν από θεατές. Ας ελπίσουμε ότι και φέτος θα δούμε κόσμο στις ειδικές γύρω από την Μάνδρα.

Για ακόμη μια χρονιά, την προσπάθεια του Αθλητικού Σωματείου Start Line θα στηρίξει η  Seajets και η Τοπική Αυτοδιοίκηση.Το Seajets 42ο Ράλλυ Παλάδιο θα γίνει υπό την αιγίδα των Δήμων Μάνδρας — Ειδυλλίας και Μεγαρέων.

Το Seajets 42ο Ράλλυ Παλάδιο, όπως είναι η φετινή του ονομασία, προσμετρά στο Κύπελλο Ράλλυ Ασφάλτου Νοτίου Ελλάδος, αποτελώντας τον 4ο και τελευταίο γύρο του συγκεκριμένου θεσμού, ενώ ταυτόχρονα θα αποτελέσει τον επίλογο για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Ιστορικών Αυτοκινήτων, για το Κύπελλο Ράλλυ Ασφάλτου Ιστορικών Αυτοκινήτων καθώς και για το Κύπελλο Ράλλυ Legends.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι το Seajets 42ο Ράλλυ Παλάδιο θα περιλαμβάνει 6 ειδικές διαδρομές. Οι ειδικές διαδρομές “Αλεποχώρι” (4,20 χιλιόμετρα), “Άγιος Ιωάννης-Μέγαρα” (8,15 χιλιόμετρα) και “Μελετάκι” (8,08 χιλιόμετρα) θα επαναληφθούν δύο φορές με τα συνολικά αγωνιστικά χιλιόμετρα να φτάνουν τα 40,86.

Οι δηλώσεις συμμετοχών θα γίνονται μέσω ΣΔΔΑ και ξεκινούν από αύριο Τρίτη 14 Νοεμβρίου με καταληκτική ημερομηνία αυτή της 24 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 23:59.

Per Hal

 

Η αγωνιστική χρονιά θα κλείσει με το Seajets 42ο Ράλλυ Παλάδιο στις 2 Δεκεμβρίου gr.

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: