Η «αυθεντική νοικοκυρά του Ντουμπάι» γνώρισε τον κροίσο σύζυγό της χάρη σε ένα χαλασμένο κινητό – Τώρα έχει εκατομμύρια

Viral έχει γίνει το βίντεο μιας συζύγου ενός κροίσου από το Ντουμπάι, στο οποίο δείχνει πώς ξόδεψε δύο εκατομμύρια δολάρια μέσα σε μια εβδομάδα, με αρκετούς χρήστες του διαδικτύου να την κατακρίνουν.

Η 23χρονη Linda Andrade είναι παντρεμένη με τον Ricky Andrade που κερδίζει εκατομμύρια από κρυπτονομίσματα, με αποτέλεσμα να ζουν μια πλουσιοπάροχη ζωή, σε βαθμό που η γυναίκα αυτοαποκαλείται η «αυθεντική νοικοκυρά του Ντουμπάι».

Σύμφωνα με την New York , η Andrade ανήρτησε στο TikTok ένα βίντεο που εξηγεί ότι ξόδεψε δύο εκατομμύρια σε μια εβδομάδα, ώστε να αγοράσει κοσμήματα, τσάντα και σοκολατάκια.

@lionlindaa

Wells fargo loves me #money #howmuchispendinaday #millionaire

♬ Habibi (Albanian Remix) – Ricky Rich & Dardan

Συγκεκριμένα, έδωσε 1.411.008 δολάρια σε κοσμήματα, 356.214 για ψώνια, 229.141 για άλλες υποχρεώσεις, 7.210 σε σοκολατάκια, 201.200 για να αγοράσει χρυσό, 52.210 απλώς τα σπατάλησε 216.798 τα έβαλε στην άκρη. «Δεν ντρέπομαι να επιδεικνύω τον πλούτο μου», είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο γνώρισε τον Ricky Andrade, που ξέρει από ηλικία 16 ετών. Όπως είπε, μια μέρα τον είδε στο γυμναστήριο και ζήτησε τον αριθμό του. Εκείνος τον έδωσε, ωστόσο ανέφερε ότι έχει χαλασμένο κινητό, οπότε δεν θα απαντήσει σύντομα. «Μού ήρθε η ιδέα να το επισκευάσει ο πατέρας μου που ξέρει από τέτοια κι έτσι έγινε. Νομίζω ότι τότε ήρθαμε κοντά, όσο περίμενε να του φτιάξει το κινητό», είπε η 23χρονη.

Έκτοτε, είναι αχώριστοι και παντρεύτηκαν όταν εκείνη ήταν 19 ετών, με την ίδια να δηλώνει ερωτευμένη μαζί του και ότι στο πρόσωπο του βλέπει τα προτερήματα του πατέρα της.

@lionlindaa

But no one hates me ofc

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ:  
Ακολουθήστε το Newsorama.gr