Η ABT CUPRA XE ενώνει τις δυνάμεις της με τον πρωταθλητή Adrien Tambay για το φινάλε της season

Ο τελευταίος διπλός αγώνας του Extreme E θα γίνει στο Copper X Prix της Χιλής. Εκεί η ABT CUPRA XE επιστράτευσε τον πρωταθλητή Adrien Tambay ο οποίος θα συνεργαστεί με την Klara Andersson για το μεγάλο φινάλε της season


Adrien Tambay

Klara Andersson

Για το μεγάλο φινάλε του διπλού αγώνα του Extreme E που θα πραγματοποιηθεί στη Χιλή στις 2 και 3 Δεκεμβρίου, η αγωνιστική ομάδα της ABT CUPRA XE επέλεξε τον πρωταθλητή Adrien Tambay ο οποίος θα προσπαθήσει να πετύχει το καλύτερο αποτέλεσμα. Ο Adrien Tambay και η Klara Andersson είναι έτοιμοι να δείξουν το ταλέντο τους στην Χιλή και να ολοκληρώσουν το στόχο της Cupra.

«Είναι μεγάλη τιμή για εμένα να οδηγώ για την ABT CUPRA XE στη Χιλή. Έχω πολλά να μάθω αφού αυτή θα είναι η πρώτη μου εμπειρία σε αγώνες off road. Αλλά επειδή πάντα μου άρεσαν οι προκλήσεις, ανυπομονώ να το κάνω. Η οικογένεια της ABT CUPRA XE με εμπιστεύεται, οπότε κι εγώ θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό», είπε ο  Adrien Tambay.

Οι αγώνες είναι στο DNA του Adrien Tambay. Έχει συμμετάσχει σε αγώνες σε όλο τον κόσμο με διάφορα αυτοκίνητα, ενώ πέρυσι κατά τη διάρκεια της πρώτης season του με την CUPRA,  αναδείχθηκε πρωταθλητής του FIA ETCR.

«Μετά την επιτυχία της τρίτης θέσης στο προηγούμενο Copper X στη Χιλή, ανυπομονούμε να δούμε τι θα κάνει o Adrien  πίσω από το τιμόνι του CUPRA Tavascan XE. Η ενέργειά του και το αεικίνητο πνεύμα του θα μας βοηθήσουν να παλέψουμε για καλά αποτελέσματα», δήλωσε ο Xavi Serra, Head CUPRA Racing.


CAPO TEULADA, SARDINIA, ITALY — SEPTEMBER 15: Klara Andersson (SWE) / Sebastian Loeb (FRA), Abt Cupra XE during the Island X-Prix II on September 15, 2023 in Capo Teulada, Sardinia, Italy. (Photo by Simon Galloway / LAT Images)

O Tambay -στον πρώτο του διπλό αγώνα Extreme E- έχοντας στο πλευρό του την Klara Andersson, θα οδηγήσει το CUPRA Tavascan XE σε μία από τις πιο άνυδρες περιοχές του κόσμου. Μετά το διπλό βάθρο στο Island X Prix στη Σαρδηνία, η ABT CUPRA XE στοχεύει να πετύχει θετικά αποτελέσματα και στο Copper X Prix που θα γίνει στην περιοχή της Antofagasta.

Το Extreme E Πρωτάθλημα θα συνεχίσει να ευαισθητοποιείται απέναντι στην κλιματική κρίση, χρησιμοποιώντας ηλεκτρικά off road αυτοκίνητα σε ιδιαίτερα φυσικά περιβάλλοντα υπό την πίεση της κλιματικής αλλαγής. Στόχος του είναι να υπογραμμίσει πως μπορούμε να εμποδίσουμε μεγαλύτερη καταστροφή και να συνεισφέρουμε στη βιωσιμότητα, κάτι που άλλωστε συμβαδίζει με τις αξίες της CUPRA.

Οι οδηγοί της CUPRA είναι έτοιμοι να δείξουν το ταλέντο τους στην Χιλή και να πετύχουν για μία ακόμα φορά θετικά αποτελέσματα.

 

 

Η ABT CUPRA XE ενώνει τις δυνάμεις της με τον πρωταθλητή Adrien Tambay για το φινάλε της season gr.

now24.gr-auto

Tags: ,
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: