Η 2η σεζόν του Bridgerton μας θύμησε γιατί αγαπάμε όλα τα items σε στυλ Regency

Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν αποδεικνύουν πως τα σύνολα στην 2η σεζόν του Bridgerton θα είναι ακόμα καλύτερα από την 1η!

Τι θα ήταν το 2020 χωρίς το Bridgerton; Ακόμα χειρότερο, αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Η σειρά του Netflix ήταν τόσο μεγάλη επιτυχία που επηρέασε πραγματικά όλες τις πτυχές της ζωής μας. Τώρα που ανακοινώθηκε η κυκλοφορία της 2ης σεζόν του Bridgerton, στις 25 Μαρτίου συγκεκριμένα, το Netflix μας έδωσε μία μικρή ματιά της επερχόμενης σεζόν.

Η πρωταγωνίστριας της 2ης σεζόν

Φυσικά, το Netflix δεν έχει αποκαλύψει πολλά για την βασική πλοκή του sequel, ένα πράγμα που γνωρίζουμε όμως είναι ότι η νέα σεζόν θα επικεντρωθεί γύρω από τη Simone Ashley (από τη σειρά του γίγαντα του streaming Sex Education), η οποία θα υποδυθεί την Kate Sharma.

Η 2η σεζόν του Bridgerton μας θύμησε γιατί αγαπάμε όλα τα items σε στυλ Regency

Έβλεπες Bridgerton; Μία συλλογή ρούχων σε μεταμορφώνει στη νέα Daphne

Πώς το Bridgerton επηρέασε τις γκαρνταρόμπες μας

Σύμφωνα με την πλατφόρμα αναζήτησης Lyst, η 1η σεζόν είχε τόση μεγάλη επίδραση στις γκαρνταρόμπες, στα σπίτια και στα χόμπι μας, που τα επερχόμενα επεισόδια αναμφίβολα θα έχουν παρόμοιο αντίκτυπο. Το Lyst έδειξε λοιπόν πως από τότε που κυκλοφόρησε η σειρά, υπήρξε σημαντική αύξηση στις αναζητήσεις για «ανοιχτό μπλε φόρεμα» (ένα από τα χρώματα του Bridgerton) και «κίτρινο φόρεμα» (που φορούσε κυρίως η Penelope Featherstone). Και κρίνοντας από τις νέες φωτογραφίες, αυτά τα χρώματα θα πρωταγωνιστήσουν και στην 2η σεζόν. Εκτός από αυτά τα συγκεκριμένα ítems, υπήρξε μια αύξηση 39% στις αναζητήσεις για τον κορσέ, 25% για την στέκα και 37% για το δαντελωτό top.

Είσαι έτοιμη να δεις τι σε περιμένει στην 2η σεζόν; Αν η απάντηση είναι ναι τότε συνέχισε στην gallery παρακάτω για να δεις 8 από τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησε το Netflix.

Πηγή κεντρικής φωτογραφίας: @bridgertonnetflix

(?)

moda

  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: