Honda Motorcyles: Κυκλοφορούν και στην Ελλάδα οι CB650R MY24 & CBR650R MY24

Tο ανανεωμένο στυλ και η λειτουργικότητα να είναι τα πρώτα που θα προσελκύσουν την προσοχή, ωστόσο αυτή η μοτοσυκλέτα — μαζί με τη super sports αδελφή της, CBR650R — θα μείνουν στην ιστορία ως οι πρώτες Honda που θα διατίθενται με τεχνολογία Honda E-Clutch. Με αυτή την πρωτοποριακή καινοτομία, η Honda ανοίγει νέους ορίζοντες στους φίλους των δύο τροχών, κάνοντας την οδήγηση ακόμα πιο ευχάριστη και συναρπαστική για αναβάτες ανεξαρτήτως ηλικίας, δεξιοτήτων και επιπέδου εμπειρίας.

CB650R: Ενθουσιασμός από την πρώτη στιγμή

Για το 24YM, η γuμνή τετρακύλινδρη μοτοσυκλέτα ‘κόσμημα’ της Honda, εξελίσσει το Neo Sports Café στυλ της με πιο μοντέρνες πινελιές σε κάθε πτυχή της. Μια ολοκαίνουργια οθόνη TFT 5 ιντσών προσφέρει συνδεσιμότητα Honda RoadSync* και χειρισμό από έναν νέο διακόπτη 4 κατευθύνσεων. Οι επιδόσεις του κινητήρα παραμένουν αμετάβλητες, με μέγιστη ισχύ 95,2 PS (70kW) και μέγιστη ροπή 63Nm, ενώ υπάρχει διαθέσιμη έκδοση για κατόχους διπλώματος A2. Η CB650R — μαζί με τη super sports αδελφή της, CBR650R — θα είναι η πρώτη Honda που θα διατίθεται με την προαιρετική επιλογή της τεχνολογίας Honda E-Clutch, η οποία επιτρέπει στον αναβάτη να αλλάζει σχέσεις μέσω του επιλογέα, χωρίς χρήση της μανέτας του συμπλέκτη. Οι προδιαγραφές του πλαισίου περιλαμβάνουν ανεστραμμένο πιρούνι Showa SFF-BP, ακτινικά τοποθετημένες τετραπίστονες δαγκάνες μπροστά και συνδυασμό ελαστικών 120/70-ZR17 και 180/55-ZR17. Δύο ολοκαίνουργια χρώματα και δύο νέοι χρωματικοί συνδυασμοί αναδεικνύουν το μοντέρνο παρουσιαστικό της.

Για αναλυτικές πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε το επίσημο website της Honda Motorcycles: https://www.honda-motorcycles.gr/range/CB650R/

*Η εφαρμογή Honda RoadSync προς το παρόν δεν είναι διαθέσιμη στη χώρα μας.

CBR650R: Ανακάλυψε έναν κόσμο χωρίς όρια

https://www.youtube.com/watch?v=mxGgYm3Wd-E

Η CBR650R εξελίσσει το εμπνευσμένο από τους αγώνες στυλ της με δυναμικές πινελιές που ξεκινούν από τον προβολέα και φτάνουν μέχρι το πίσω φωτιστικό σώμα. Μια ολοκαίνουργια οθόνη TFT 5 ιντσών προσφέρει συνδεσιμότητα Honda RoadSync* και χειρισμό από έναν νέο και εύχρηστο διακόπτη 4 κατευθύνσεων. Οι επιδόσεις του κινητήρα παραμένουν αμετάβλητες, με μέγιστη ισχύ 95,2 PS (70kW) και μέγιστη ροπή 63Nm, ενώ υπάρχει διαθέσιμη έκδοση για κατόχους διπλώματος A2. Η CBR650R, μαζί με τη ‘γuμνή’ CB650R – θα είναι οι πρώτες μοτοσυκλέτες της Honda που θα διατίθενται με την προαιρετική επιλογή της τεχνολογίας Honda E-Clutch, η οποία επιτρέπει στον αναβάτη να αλλάζει σχέσεις μέσω του επιλογέα, χωρίς χρήση της μανέτας του συμπλέκτη. Οι προδιαγραφές του πλαισίου περιλαμβάνουν ανεστραμμένο πιρούνι Showa SFF-BP, ακτινικά τοποθετημένες τετραπίστονες δαγκάνες μπροστά και συνδυασμό ελαστικών 120/70-ZR17 και 180/55-ZR17.

Για αναλυτικές πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε το επίσημο website της Honda Motorcycles: https://www.honda-motorcycles.gr/range/CBR650R/

*Η εφαρμογή Honda RoadSync προς το παρόν δεν είναι διαθέσιμη στη χώρα μας.

Honda Motorcyles: Κυκλοφορούν και στην Ελλάδα οι CB650R MY24 & CBR650R MY24 gr.

now24.gr-auto

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: