Στο Αέρα το Σύνολο των Μαχητικών μας…Συνοδεία Ισραηλινών και Αμερικανικών Μαχητικών! (Εντυπωσιακές Εικόνες & video)

Η Μεγαλύτερη Διεθνής Άσκηση της Πολεμικής Αεροπορίας  ξεδιπλώθηκε σήμερα στην Αεροπορική Βάση της Ανδραβίδας 117 ΠΜ υπο το βλέμμα δεκάδων εκπροσώπων τύπου των Διεθνών Μέσων Ενημέρωσης !

Η Άσκηση ξεδιπλώθηκε στο Κέντρο Αεροπορικής Τακτικής (ΚΕΑΤ) στην Ανδραβίδα, όπου και έγινε η ενημέρωση   για την διεξαγωγή της άσκησης και αναπτύχθηκε το Σχέδιο Δράσης των Μαχητικών !

Μετά τη ενημέρωση – παρουσίαση της άσκηση που πραγματοποιήθηκε    στο αμφιθέατρο της 117 Πτέρυγας Μάχης, στην Αεροπορική Βάση Ανδραβίδας, σε εκπροσώπους  των ελληνικών και διεθνών μέσων μαζικής ενημέρωσης ..Άρχισε και ο Καταιγισμός των Απογειώσεων  και σύντομα βρέθηκαν δεκάδες Μαχητικά να βρίσκονται στον Αέρα στην μαζικότερη απογείωση που έγινε ποτέ στη Βάση !

Η Άσκηση εξελίχθηκε σε ένα μονόλογο απογειώσεων ενώ σε ολόκληρο το Ελληνικό FIR  εξελισσόταν ένας πραγματικός πόλεμος των Μαχητικών με εναλλαγές των ρόλων !

Στην Άσκηση παίρνουν μέρος και Ειδικές δυνάμεις των ΗΠΑ και της Ελλάδος που θα χρησιμοποιηθούν ώς παρατηρητές αλλά και θα καταδείξουν στόχους στο έδαφος χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας σε εντοπισμό μέσου δορυφόρου !

RAF Lakenheath’s 492nd Fighter Squadron is taking to the skies of #Greece, training alongside our Hellenic and Israeli partners in exercise #INIOHOS16. Check out this quick video of our Madhatter’s in action! #AlliedStrong #Airpower #ForwardReadyNow U.S. Air Forces in Europe and Air Forces AfricaU.S. European Command (EUCOM) U.S. EMBASSY ATHENS United States Air Force



Πηγή:veteranos.gr

Tags:
  

ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ:      ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ: